Лайм

Оголошено третього суддю Нацвідбору на "Євробачення-2022" - хто складе компанію Тіні Кароль та Ярославу Лодигіну

Склад журі повністю сформовано

5 лютого Суспільний мовник назвав ім'я останнього члена журі Національного відбору на "Євробачення-2022". Так, місце за суддівським столом поруч із Тіною Кароль та Ярославом Лодигіним займе Джамала.

Співачка вже була у складі журі українського відбору, і дуже рада знову повернутись у крісло судді. Крім того, артистка принесла Україні перемогу у пісенному конкурсі у 2016 році.

Джамала Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

"Дуже приємно повернутися в Національний відбір знову в телевізійному форматі. Це дуже прикольно. І як ми вже бачимо за цей період із 2016 року - він дав поштовх не лише для наших представників на Євробаченні, а й для розвитку української музики загалом. Завдяки Національному відбору ми дізнались дуже багато нових імен і відкрили безліч цікавої української музики. Мені здається, цей відбір - не виняток", - зазначила Джамала.

Співачка додала, що цього року до фіналу пройшли талановиті артисти, за творчістю яких вона давно слідкує. "Всі достойні автори та виконавці. Але на конкурсі буду оцінювати за своїм баченням. Перш за все - це виступ наживо. Він має бути якісним, точним, харизматичним, артистичним, привабливим", - зазначила виконавиця.

Джамала з переможним кубком ЄвробаченняФото: instagram.com/suspilne.eurovision

Таким чином, у 2022 році склад журі Нацвідбору виглядає так: співачка Тіна Кароль , яка представляла Україну на "Євробаченні-2006" та посіла 7 місце, Ярослав Лодигін - український режисер, сценарист, радіоведучий та засновник радіо "Аристократи", а також переможниця "Євробачення-2016" Джамала .

Журі Національного відбору на "Євробачення-2022" Фото: instagram.com

Цього року Національний відбір на "Євробачення" проходитиме за новими правилами. На відміну від попередніх років, коли артистів обирали у прямому ефірі у двох півфіналах та фіналі, у 2022 році залишився лише фінал. Його покажуть 12 лютого на телеканалі "UA: Перший".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці