Лайм

40-річна Віра Брежнєва відповіла на чутки про пластику та розповіла, як підтримує молодість

Фанати пишуть, що зірка виглядає набагато молодшою за свій вік

Українська виконавиця Віра Брежнєва, яка відсвяткувала своє 40-річчя спокусливою фотосесією в ефектному вбранні, відповіла на найпопулярніші питання своїх шанувальників. Більшість із них були на тему пластики та догляду за собою.

У Instagram-stories співачка вирішила розсекретити, як їй вдається зберігати молодість і завжди мати доглянутий зовнішній вигляд. "Тіло довше залишається молодим завдяки тренуванням, харчуванню та сну. Немає жодних секретів. Але й прогулів теж немає", - зізналася Брежнєва. Також вона порадила запам'ятати кілька нескладних правил: лягати спати до 23:00. 1-2 рази на тиждень робити скраб, регулярно проходити медичне обстеження, робити масаж шийно-плечової зони.

Фото: instagram.com/stories/ververa

Не оминула зірка і питання, що стосуються пластики. Вона відповіла фанатам, що думає з приводу збільшення грудей: "Це дуже індивідуально. Іноді це більше питання психології, а не зовнішнього вигляду. Якщо йти на цей крок – дуже важлива естетика. Я за природний вигляд та форми. Інколи я зустрічаю чудові варіанти, але не завжди це потрібно”.

Фото: instagram.com/stories/ververa

Фото: instagram.com/stories/ververa

На питання про вік Брежнєва теж дала вичерпну відповідь: "Я почуваюсь зараз краще, ніж будь-коли. 40 - це прекрасний вік. Коли вже є досвід, мудрість, розуміння життя. Але при цьому ще є молодість, жвавість, інтерес, пристрасть. Я зараз у такій класній гармонії. І я рада, що досягла її в 40, а не в 70".

Фото: instagram.com/ververa

Нагадаємо, Віра Брежнєва - українська поп-співачка, акторка, телеведуча та колишня учасниця поп-гурту "ВІА Гра". У жовтні 2015 року таємно вийшла заміж за композитора та музичного продюсера Костянтина Меладзе – весілля відбулося в Італії у колі близьких. Наразі зіркова сім'я живе на три країни – Росію, Україну та Італію. У артистки є дві доньки - 20-річна Соня, яку співачка народила від українського політика Віталія Войченка, та 12-річна Сара, яка народилася у шлюбі з бізнесменом Михайлом Кіперманом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК