Лайм

Аліна Паш назвала "заказухою" скандал через її поїздку до Криму у 2015 році

Співачка пояснила, як потрапила на півострів

Напередодні фіналу Нацвідбору на "Євробачення-2022" реп-виконавницю Аліну Паш звинуватили у порушенні правил участі у конкурсі. Вона, нібито, літала у 2015 році до окупованого Криму через Москву, де давала приватний концерт. Про це свідчать інтерв'ю співачки та скріншоти з її соціальних мереж.

Команда співачки заявила, що Аліна Паш "ніяких правил не порушувала і ніколи не виступала на території окупованого Криму та РФ". У новому інтерв'ю для UA: Радіо Промінь артистка розповіла нову версію подій 7-річної давнини. Вона стверджує, що їздила до Криму автобусом, а в інтерв'ю Каті Осадчій підтвердила протилежне, бо "не зрозуміла питання". Крім того Аліна назвала негативні коментарі, в яких її поведінку називають нечесною, "заказухою".

Фото: https://www.instagram.com/alinapash/

"У 2015 році я працювала в кавер-бенді. Ми багато гастролювали, багато їздили, але на території Криму - України - наших українців ще багато, їх треба підтримувати. Їхала я туди на весілля, і їздили ми автобусом із друзями. Перед цим я летіла зі Самбула, і саме там [у Москві] у мене на пересадці вкрали бабусину реліквію. Гнівний пост із позначкою в Ялті я написала вже там.Склалося помилкове враження, що я туди залітала, але це неправда. А там, де Катерина Осадча мене запитує, тоді я не зрозуміла запитання, і відповіла їй скомкано. Виявилося, що з цього всього зробили мене якоюсь сепаратисткою, яка підтримує політику агресора. Ви здуріли?" – висловилася виконавиця.

Аналогічну версію Аліна Паш озвучила Тимуру Мірошниченко у програмі "Гримерка Євробачення". Проте, деяких користувачів мережі її слова не переконали.

"Пересадка зі Стамбула в Москві? Вона нас за дурнів тримає? Це як летіти зі Львова до Києва через Будапешт", - пишуть у коментарях у Instagram Суспільного мовника. - "Зовсім заплутала. Вона ж постила фото з Києва ще 9 серпня і раніше, 12 серпня були пости та фото з Ялти. Як між цими датами влізла ще й поїздка до Туреччини? Чому вона одразу ж у 2019-му не розповіла подробиці, які розповідає зараз - якщо вони, звичайно, правдиві, - якщо вже виникли питання?"

Фото: https://www.instagram.com/suspilne.eurovision/

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше

Новини партнерів

Читайте також

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту