Лайм

Лейтенантка поліції, TikTok-хіт та дочка Меладзе: як пройшов 3 випуск шоу "Голос країни-12"

Залишається дедалі менше місць у командах суддів

6 лютого на каналі "1+1" показали третій випуск вокального шоу "Голос країни" . Зіркові тренери Оля Полякова, Олексій Потапенко, Надя Дорофєєва та Святослав Вакарчук відшукали нові таланти та змогли поповнити свої команди свіжими голосами з народу. theLime простежив за прямим ефіром програми і розповість про найяскравіші виступи.

Першим на сцені з'явився 22-річний учасник на ім'я Василь Палюх. Він обрав відому пісню "O sоle mio" і розвернув одразу три тренерські крісла – Наді Дорофєєвої, Святослава Вакарчука та Потапа. Виконавець у підсумку обрав команду Олексія Потапенка.

Наступною перед глядачами та суддями виступила 62-річна Наталія Олександрова з Переяслава. Вона заспівала запальну українську пісню "Тече вода". Хоч ніхто з тренерів не повернувся до учасниці, вони похвалили її за сміливість та гарне виконання.

Далі на сцену "Голосу країни-12" вийшла 22-річна Наталія Миколаєнко. Дівчина давно займається музикою, пише свої пісні, грає на вулиці та знімає собі кліпи. Вона вважає супергероєм свого тата, який завжди її підтримував на різних кастингах та вірив в успіх. Наталя зізналася, що саме татові присвятила свій виступ на проекті.

Учасниця виконала популярний TikTok-трек "Вісім" від молодої прогресивної співачки Лілу45. Своїм вокалом вона підкорила всіх суддів, розвернувши всі крісла. Підтримати дівчину також прийшла сама Лілу - разом з учасницею вона заспівала свою пісню. У результаті Наталія Миколаєнко обрала своєю наставницею Надю Дорофєєву.

Після цього на головній сцені країни з'явилася 29-річна Катерина Білоус із Хмельницької області. У жінки перша освіта – музична, проте вона присвятила своє життя роботі у правоохоронних органах. Катерина працює лейтенанткою поліції, а у вільний час співає в оркестрі головного управління Хмельницької області. Разом із колегами вона виступала у Німеччині, Франції, їздила й у зону АТО.

"У нас в Україні сильні та відважні жінки. І дивлячись на те, які наші жінки-поліцейські, я теж захотіла такою стати. Моя 8-річна дочка з гордістю вимовляє слова, що її мама – поліцейська. Я дуже люблю свою роботу, проте на "Голосі країни" постараюся показати, що я маю талант і голос" - прокоментувала учасниця.

Катерина обрала пісню "No time to die" співачки Біллі Айліш. Ніхто з тренерів не повернувся до учасниці, але вона здобула "другий шанс" від Олександри Заріцької та Андрія Мацоли.

Випробувати удачу в шоу прийшов вуличний музикант зі Львова Мар'ян Романчук, який не уявляє свого життя без музики та подорожей. Він обрав композицію "Let her go". Легке романтичне виконання учасника оцінив Святослав Вакарчук, і він автоматично став його наставником.

У третьому випуску на "сліпі прослуховування" прийшла 22-річна Діана Бернат, яка пише власні пісні. Вона обрала ліричну пісню "2 дні", але вокал дівчини не вразив зіркових суддів – ніхто з тренерів не обернувся.

Після цього на сцені з'явився 25-річний Жубан Ернезар, який працює професійним бек-вокалістом в оркестрі. До учасника повернувся Потап, ставши автоматично його наставником.

Близнючки Ольга та Анна Войцеховські прийшли на "Голос країни", щоб довести, що українська музика – це сучасно та модно. Дівчата обрали пісню Софії Ротару "Два перстні" і не помилилися – до них повернулися Оля Полякова, Надя Дорофєєва та Олексій Потапенко. "Ми обожнюємо Софію Ротару, тому вибрали саме цю пісню", – поділилися сестри. Вони порадилися та вирішили обрати команду Олі Полякової.

Гурт Spiv Brativ створили чотири рідних брати із Черкас, тому й обрали таку назву для колективу. Вони поділилися, що прийшли щоб спробувати свої сили на професійному шоу та здивувати співом суддів та глядачів. Тренерам не вистачило енергії від учасників, але від вильоту їх врятували Олександра Заріцька та Андрій Мацола, давши їм місце у команді "Другий шанс".

33-річний одесит Клім Куліков працює пілотом. За час своєї кар'єри він пережив авіакатастрофу у 2013 році, після якої зрозумів, що у житті обов'язково потрібно займатися улюбленою справою. "Я прийшов на "Голос", тому що життя - воно коротке. Потрібно займатися тим, що подобається", - сказав виконавець. Оля Полякова була вражена виступом учасника, тож забрала його до себе у команду.

Наступним на сцену вийшов Михайло Цар із Чернівців. 21-річний співак брав участь у "Голос.Діті-2", у команді Наталії Могилевської, але у фіналі поступився перемогою Роману Сасанчину. Після участі у шоу Михайло багато виступав і навіть їздив із Потапом у тур. Але в 16 років все пішло шкереберть - у хлопця почалася мутація голосу. Це стало справжнім ударом для Михайла. Хлопець обрав жити звичайним життям і зараз працює менеджером у меблевому магазині. Проте він не зміг повністю відмовитись від мрії, тому прийшов на "Голос країни", щоб знову повернутися до співу.

"Я відчуваю неймовірну ейфорію від написання пісень, сидячи за фортепіано з чашкою чаю та нотним листом. Зараз я продаю різні меблі в магазині, а у вихідний сідаю за інструмент і мене просто цілий день немає. Я вірю в себе як у перспективного та креативного артиста ", - зізнався Михайло. Вокальні дані учасника оцінив Святослав Вакарчук, забравши його до своєї команди.

28-річний Ярослав Кайда любить рок, тому для виступу вибрав пісню "Mein Herz Brennt". Такий вибір та манера виконання сподобалися Олі Поляковій та Потапу. Після недовгих роздумів учасник обрав команду репера.

У третьому випуску глядачі побачили виступ доньки популярного композитора Костянтина Меладзе Лії. Вона активно записувала свої кавери та викладала їх у соцмережі. І тато зазначив, що дівчинці треба займатися вокалом. Лія Меладзе виконала легендарний хіт – ліричну композицію "Hallelujah". І її старання оцінили тренери – до учасниці розвернулися всі судді.

Підсумки 3 випуску шоу "Голос країни-12":

Команда Потапа: Василь Палюх, Ярослав Кайда, Жубан Ернезар

Команда Олі Полякової: Ольга та Анна Войцеховські, Клім Куліков

Команда Наді Дорофєєвої: Наталія Миколаєнко, Лія Меладзе

Команда Святослава Вакарчука: Мар'ян Романчук, Михайло Цар

Команда "Другий шанс": Катерина Білоус, Spiv Brativ

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі