Лайм

Відомий радіоведучий та вуличні музиканти: як пройшов 2 випуск шоу "Голос країни-12"

Відбулися другі "сліпі прослуховування" у новий сезон вокального проекту

30 січня на каналі "1+1" вийшов другий випуск вокального шоу "Голос країни-12". Зіркові тренери Потап, Надя Дорофєєва, Оля Полякова та Святослав Вакарчук поповнили свої команди новими талантами.

На "сліпі прослуховування" прийшли як вокалісти з народу, так і професійні співаки, хоч і маловідомі. theLime простежив за ходом ефіру і готовий показати найяскравіші виступи вечора.

Відкрив випуск 20-річний Олександр Свириденко – вокаліст та гітарист оркестру Міністерства оборони України. За півтора роки молодий артист об'їздив із військовим колективом багато країн Європи та представив Україну на фестивалях Швейцарії та Бельгії. Військовослужбовець виконав пісню "Про Мамо" гурту "Сальто Назад" і розвернув два тренерські крісла - Наді Дорофєєвої та Олі Полякової. Своїм наставником хлопець обрав екс-солістку "Время и Стекло".

30-річна Марта Ліпчей із Ужгорода прийшла на "Голос країни", щоб показати як звучить голос Карпат. Дівчина працює на весіллях, але мріє співати для мільйонів людей. Для "сліпих прослуховувань" дівчина обрала пісню "TNT" гурту AC/DC і не помилилася - драйвовий трек та потужний вокал вразив Олю Полякову, і вона автоматично стала її наставницею.

Роман Меліш занурив суддів у атмосферу Середньовіччя. 32-річний хлопець із дуже рідкісним високим голосом виконує барокові пісні епохи Відродження, які традиційно звучали у храмах зі спеціальною акустикою. Роман шість років навчався у Швейцарії, але два роки тому повернувся в Україну, щоб розвивати свій улюблений напрямок музики на батьківщині. На сцені вокального шоу унікальний хлопець виконав пісню "Vedro con mio diletto". До нього повернулися Оля Полякова та Святослав Вакарчук. Після недовгих роздумів Меліш вибрав у наставники лідера "Океану Ельзи".

На сцені "Голосу країни" виступив бойз-бенд із Києва Modoom. Хлопці обрали пісню "Червона Рута", але не розвернули жодного тренерського крісла. Проте колектив все ж таки потрапив у проект, отримавши "другий шанс" від Олександри Зарицької та Андрія Мацоли. Солістка KAZKA зізналася, що дуже хотіла попрацювати саме із гуртом.

17-річна школярка вразила суддів своєю харизмою та сильним вокалом. Марія Сур дуже любить музику і прийшла на "Голос країни-12", щоб довести, що дівчинка із простої сім'ї може стати справжньою артисткою. Юна вокалістка виконала пісню "Survivor" гурту Destiny's Child та розвернула до себе Потапа, Олю Полякову та Надю Дорофєєву. Тренери влаштували за учасницю справжню боротьбу, але Маша пішла до команди Наді Дорофєєвої.

Gera Gerc (справжнє ім'я – Герман Дутковський) із Запоріжжя працює ведучим на радіо, але прийшов на вокальний проект, щоб заявити про себе як про артиста. Хлопець виконав свій авторський трек "Хто де?" і на останніх секундах розвернув усіх тренерів. "Я на "1+1" і нехай мене побачить тато – я вибираю Потапа", – сказав хіп-хоп-виконавець і пішов у команду репера.

Запам'яталася своїм виступом Юлія Войтко із Одеси. 20-річна вокалістка вийшла на сцену "Голосу країни" із піснею "Man's World" Джеймса Брауна. Дівчина стала учасницею команди Олі Полякової.

Багатодітний батько Максим Бородін вийшов на сцену з гітарою та виконав пісню "Прятки" у новій обробці. Виступ 36-річного музиканта з оксамитовим тембром сподобався трьом тренерам і вони натиснули свої червоні кнопки. Потап, Святослав Вакарчук та Оля Полякова запросили талановитого хлопця до своїх команд, і він своїм наставником вибрав фронтмена ОЕ.

Дует 2tone з піснею "Я солдат" гурту 5nizza не лише розвернув крісла Олі Полякової та Святослава Вакарчука з перших нот, а й змусив тренерів вийти на сцену. Талановиті хлопці – вуличні музиканти, вони розважають киян за будь-якої погоди. Проте лідер "Океану Ельзи" бачить музикантів на великих майданчиках. Виконавці пішли до команди Вакарчука.

Підсумки 2 випуску шоу "Голос країни-12":

Команда Потапа: Gera Gerc

Команда Олі Полякової: Марта Ліпчей, Юлія Войтко

Команда Наді Дорофєєвої: Олександр Свириденко, Валентин Скрипник, Марія Сур

Команда Святослава Вакарчука: Роман Меліш, Максим Бородін, дует 2tone

Команда "Другий шанс": гурт Modoom, Єлизавета Овраменко.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші