Лайм

52-річна Дженніфер Лопес із короткою стрижкою та ефектним декольте знялася у стильній фотосесії

Знаменитість зважилася на сміливий експеримент

Американська акторка Дженніфер Лопес, яка нещодавно розповіла про стосунки з Беном Аффлеком після 18 років розлуки, здивувала фанатів новою фотосесією. Вона знялася для обкладинки березневого номера Rolling Stone.

Співачка поділилася результатами зйомки у своєму профілі в Instagram. Вона була в спокусливому вбранні: чорний піджак-боді, який зірка одягла на голе тіло, такого ж кольору штани. Її образ доповнили масивні браслети та сережки-кільця.

Фото: instagram.com/jlo

Сексуальний образ - не єдине, чим здивувала 52-річна Дженніфер, адже вона також змінила зачіску: зірка з'явилася з коротким каре.

Фото: instagram.com/jlo

На інших знімках Лопес позувала в не менш вражаючих вбраннях: трикотажному боді бежевого кольору та обтислому комбінезоні з ефектним вирізом у зоні декольте.

Фото: instagram.com/jlo

Фото: instagram.com/jlo

Шанувальники були в захваті від побаченого, тому у коментарях продовжують писати компліменти та захоплюватися завжди чарівним зовнішнім виглядом артистки. "Твоє тіло - мотивація", "Просто чудова", "Фантастична жінка", "Виглядаєш неймовірно", "Вау, ось це фігура!", "Латинська богиня", - висловилися люди з цього приводу.

Раніше Дженніфер Лопес розсекретила, як їй вдається зберігати молодість та струнку фігуру, незважаючи на вік. "Я вважаю, що знаходжуся в найкращій за все своє життя формі. У свої 20-30 років я тренувалася, але не так, як зараз. Справа не в тому, що я більше тренуюсь; я просто тренуюся старанніше і розумніше. І це займає у мене не так багато часу, як раніше. Я роблю це більше для свого здоров'я, аніж для зовнішності, що приємно", – зізналася вона в інтерв'ю виданню InStyle.

Фото:

Нагадаємо, Дженніфер Лопес - американська акторка, співачка, танцівниця, модельєрка, продюсерка та бізнес-вумен. Стала відомою після того, як у 1991 році почала танцювати в трупі Fly Girl у телешоу In Living Color. У 1997 році зіграла свою першу головну роль у біографічному фільмі про співачку Селену. Ця роль принесла їй номінацію на "Золотий глобус". 20 червня 2013 року Дженніфер була удостоєна зірки на голлівудській "Алеї слави".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків