Лайм

Стали розумнішими: Дженніфер Лопес розповіла про стосунки з Беном Аффлеком після 18 років розлуки

У липні 2021 року пара відновила роман

Американська акторка і співачка Дженніфер Лопес зізналася, що почувається абсолютно щасливою у стосунках з Беном Аффлеком. За її словами, другий шанс для них виявився справжнім "благословенням", адже вони обоє стали розумнішими та досвідченішими.

Знаменитість не стала приховувати, що відчуває гордість, знаходячись поруч із коханою людиною. В інтерв'ю виданню People Лопес також зазначила, що "у її житті це абсолютно нова глава".

Фото: Фото: Getty Images

"Ми обидва сказали: "Вау, ми такі щасливі. Ми стали старшими, розумнішими, у нас більше досвіду. Ми знаходимося на різних етапах нашого життя, у нас зараз є діти, і ми маємо дуже добре усвідомлювати все, що відбувається. Я зроблю все можливе, щоб захистити наші щасливі та люблячі стосунки", - відверто розповіла Дженніфер.

Перші стосунки з Аффлеком Лопес назвала "медійним цирком", через який їм довелося розстатися. Закохані почали зустрічатися в 2002 році, і вже в листопаді того ж року оголосили про майбутні заручини. Проте весілля Аффлека і Лопес, заплановане на 14 вересня 2003 року, було скасовано на день раніше. Співачка зазначила, що для них обох це був гарний досвід, адже тепер вони знають, як поводитися на очах у громадськості.

Фото: Фото: Getty Images

"Чудово те, що ці відчуття сильно відрізняються від того, що було багато років тому… У них більше вдячності та ніжності, – поділилася Лопес. – Коли ти знаходиш когось, і ти дійсно любиш його, і у тебе з'являється другий шанс… Це рідкісна, дорогоцінна річ, і ми не сприймаємо її як належне".

Також акторка похвалила Аффлека за те, яким він став. За її словами, Бен "перетворився на того чоловіка, яким, як вона завжди знала, він може бути".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні