Лайм

Леся Нікітюк похизувалася підтягнутою фігурою у золотистому купальнику

Телеведуча показала фото з відпочинку у Таїланді

Поки одні знаменитості повертаються зі спекотних країн, інші, навпаки, відлітають до тепла та сонечка. Днями Леся Нікітюк вирушила на острів Пхукет (Таїланд), де одразу влаштувала міні-фотосесію.

Результатом телеведуча поділилася в Instagram. 34-річна зірка позує на тлі пальм, демонструючи свої пружні сідниці та нескінченні ноги. На ній – золотистий купальник українського бренду Bikki by Atelier Handmade. V-подібний виріз виробу, висока талія та відкрита спина вигідно підкреслюють усі переваги фігури.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

На сайті бренду сказано, що ціна суцільного купальника - трохи більше ніж 6 тисяч гривень. Він виконаний з еластичної тканини, розробленої для покращення вигинів та зміни силуету, і доступний у різних розмірах.

Фото: byatelierhandmade.com

Свій сяючий образ Леся доповнила намистом із чорних перлів власного бренду #samaшила. "Боже, а що це блищить на Пхукеті? А це я! Я - золото", - написала Нікітюк у своїй гуморній манері.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Шанувальники не змогли пройти повз публікації та написали багато захоплених коментарів. "Богиня", "Дуже сексуальна", "Ідеальна", "Яка фігура", "Які шикарні ноги", "Леся, ти вогонь", "Найкрасивіші ноги України. Щоразу дивуюсь - як вони такі довгі?", - пишуть фоловери під постом.

Щоб мати таку фігуру, телеведуча багато займається. Навіть на відпочинку Леся не забуває про спорт. "Першим ділом тренування, щоб моя попа була найкрасивішою на пляжі", - поділилася в "сторіз" Нікітюк.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

  • Раніше Леся Нікітюк показала фото зі святкування свого 34-го дня народження. Іменинниця обрала оригінальний спосіб проведення вечірки та запросила гостей поринути в атмосферу 90-х.
  • Леся Нікітюк показала, як виглядала у 18 років. На архівному кадрі майбутня телезірка зображена з модною на той час стрижкою каскад, тонкими бровами та яскравим макіяжем.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії