Лайм

alyona alyona розповіла, як карає себе за переїдання

Реп-виконавиця розповіла про свою проблему

alyona alyona активно веде сторінку в Instagram, де порушує важливі питання. Нещодавно хіп-хоп-виконавиця висловилася на тему секстингу, а тепер вирішила поговорити про переїдання, зокрема про покарання себе за споживання великої кількості їжі.

"Сьогодні хочу поговорити про покарання себе. Наприклад, коли я переїдаю або з'їм чогось зайвого, то найчастіше я караю себе голодуванням, після чого зриваюся. Їм ще більше і почуття голоду абсолютно не можу заспокоїти, - ділиться своєю проблемою реп-зірка - Знаю, що є дівчата, які вирішують це питання рвотою. Вважаю, що це не ок. Я чула достатньо таких історій і розумію, що всі проблеми треба серйозно пропрацьовувати".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Альона (@alyona.alyona.official)

Альона зізнається, що дуже багато працює і сильно втомлюється, і щоб заохотити себе – балує смаколиками. У такі моменти дівчина часто переїдає, після чого карає повною відмовою від їжі.

"А потім від того, що мені не вистачає енергії, а треба працювати, я дуже швидко втомлююся. Після цього мій організм каже: "Ой з'їж хоч щось смачненького, бо я зморений від роботи, а ти заслужила кайфу". Я їм і знову себе наказую. Замкнуте коло, з якого просто хочеться вибратися", - пише співачка.

Наприкінці допису виконавиця поцікавилася у своїх дописувачів, чи має хтось подібну проблему, і, як виявилося, таких дівчат чимало.

  • Раніше alyona alyona знялася в підгузку і з соскою на шиї і розповіла про свою внутрішню дитину. 30-річна Альона впевнена, що важливо не втратити з нею контакту.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації