Лайм

Настя Каменських показала архівні відео весілля з Потапом та розповіла про розкішну сукню

Співачка записала новий влог

Потап та Настя Каменських зіграли весілля навесні 2019 року, і лише майже через три роки співачка показала, як обирала свою головну сукню. Артистка записала новий влог, у якому зібрала архівні кадри найважливішого для неї дня.

На початку відео Настя розповідає, що, як і кожна дівчина, мільйон разів представляла своє весільне вбрання. Коли співачка йшла обирати сукню, то вже розуміла, який силует вона хоче - сексуальний та обтислий. Проте приміряти вирішила все.

Фото: Кадр з відео

Каменських обирала образ у київському салоні "Novias", де представлені моделі весільного вбрання від найвідоміших брендів світу. Разом з нею на пошуки "тієї самої" сукні вирушила мама і близька подруга Аня Андрійчук - дизайнер і колишня дружина Позитиву.

"Це був зворушливий момент, бо щоразу, коли я виходила, дівчатка починали плакати і кричати: "О, це так мило! Це так круто! Ось воно, ось воно!". І ось уже двадцята сукня пішла, а вони всі говорили "Ось воно!", - сміється співачка.

У результаті Настя зупинилася на ізраїльському бренді Galia Lahav з ручною вишивкою та найтоншими мереживами. Відкрите декольте сукні підкреслювало її груди, а обтислий силует - жіночну фігуру.

Співачка зізнається, що дуже любить своє весільне вбрання і досі його зберігає, а в майбутньому мріє показати його доньці, якщо в неї народиться дівчинка.

Фото: instagram.com/kamenskux

У ролику також показаний момент, який для співачки став найзворушливішим на весіллі – це реакція її тата на церемонії. На той момент чоловік уже не міг самостійно пересуватися, і коли його дочка сама йшла під вінець, то не зміг стримати сліз.

"Я йшла під вінець одна, тому що мій тато вже не міг ходити, йому було важко. І я пам'ятаю, що я практично вже дійшла до Льоші, в цьому вбранні, з такою довгою фатою. Я обернулася, підійшла до тата і поцілувала його. Мені запам'яталося, що у нього на очах були сльози радості та щастя від того, що він побачив цей мій найщасливіший день", - згадує співачка.

  • Весілля Насті та Потапа відбулося 23 травня 2019 року у заміському ресторанному комплексі Fabius. А ось зареєстрували свої стосунки вони задовго до урочистості - у розпорядженні theLime опинився документ, згідно з яким закохані одружилися 18 жовтня 2018 року.
  • Дивіться також, як Потап зробив пропозицію Насті Каменських. theLime публікує ексклюзивне відео.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття