Лайм

Принц Чарльз заразився коронавірусом вдруге - що відомо про його здоров'я

73-річний син Єлизавети II хворів на COVID-19 у 2020 році

Принц Чарльз підхопив коронавірус і самоізолювався. Про це йдеться у повідомленні офіційного Twitter-акаунту сина королеви Великобританії.

"Сьогодні вранці принц Уельський дав позитивний результат на COVID-19 і тепер самоізолюється. Його Королівська Високість глибоко розчарований тим, що не зможе бути присутнім на заходах у Вінчестері, і намагатиметься перенести свій візит якнайшвидше", - сказано в публікації.

Фото: Getty Images

Представники 73-річного принца не повідомили про його самопочуття, але для нього це вже друге зараження. Вперше Чарльз захворів на коронавірус у березні 2020 року. Тоді COVID-19 проявився у нього м'якими симптомами, але нюх та смак повернулися лише за два місяці.

"Я швидко з цим впорався. Мені пощастило в моєму випадку. Але я можу зрозуміти, через що пройшли інші люди, - розповідав він про свій досвід. - Це дивний, тривожний і розчаровуючий період, коли не можна бачитися зі своєю сім'єю та друзями, коли нормальний перебіг життя порушено".

Напередодні принц Чарльз із дружиною Каміллою відвідали благодійний вечір у Британському музеї. Судячи з фотографій, опублікованих в Instagram королівської родини, захід був людним, а його гості не носили масок і не дотримувалися дистанції.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Clarence House (@clarencehouse)

Раніше принц Чарльз повідомляв, що повністю вакцинувався від коронавірусу та отримав бустерну дозу.

  • Минулої суботи королева Єлизавета відзначила 70-річчя свого правління. У заяві вона сказала, що коли Чарльз успадкує престол, його дружина Камілла стане королевою-консортом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування