Лайм

Сестра Кейт Мосс потрапила до клініки через наркотики та звинуватила популярний підлітковий серіал

Батько Пітер Мосс запевнив громадськість, що з його дочкою все гаразд

Молодша сестра Кейт Мосс, Лотті Мосс, розповіла, що знаходиться у реабілітаційному центрі. Дівчина пояснила, що це сталося після того, як вона "занадто буквально" сприйняла "Ейфорію" - серіал HBO про наркотичну залежність у підлітків.

"Думаю, я дуже буквально сприйняла "Ейфорію", друзі", - написала 24-річна модель на своїй сторінці в TikTok. Лотті не уточнила точну дату, коли вона зареєструвалася в реабілітаційному центрі і як довго вона планує там залишатися. Тим часом батько знаменитості, Пітер Мосс, сказав британському виданню The Sun у понеділок, 7 лютого, що Лотті "почувається чудово".

Фото: instagram.com/lottiemossxo

Раніше Лотті розповідала, що намагається подолати свою надмірну тривогу, а також припинити зловживати психоактивними речовинами. "Останні кілька років я багато боролася зі своїм занепокоєнням та іншими речами. Прямо зараз я вперше поставила себе на перше місце і справді почала працювати над собою, щоб переконатися, що я отримую краще від свого життя і насправді відчуваю себе найкращою версією себе!" – заявляла 24-річна модель.

"Моя боротьба змусила мене поводитися по-іншому. Зрештою я думаю, що стаю людиною, яка мені не дуже подобається. Я оточувала себе людьми з таким самим психічним станом, як і я, і тепер бачу, що це лише заважало" , - додала Лотті.

Фото: instagram.com/lottiemossxo

До слова, "Ейфорія" - американський підлітковий драматичний телесеріал, створений та написаний Семом Левінсоном для HBO. Головними героями в ньому є старшокласники, які пізнають цей світ через секс, наркотики, дружбу, кохання, ідентичність та травми. За сюжетом 17-річна Ру Беннетт повертається додому після лікування у реабілітаційній клініці. Вона знову береться за старі звички - наркотики та тусовки. Однак поява у місті дівчини Джулс Вон може допомогти дівчині змінити своє життя, адже у неї з'являється надія на світле майбутнє.

  • Белла Хадід зізналася, що тривалий період часу у неї був "дивний психічний стан", через який вона навіть змушена була відмовитися від послуг особистого стиліста. Почалося все з того, що знаменитість почала відчувати труднощі, коли просто збиралася вийти на вулицю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil