Лайм

Заспокоювала нерви алкоголем: модель Белла Хадід розповіла про проблеми із психічним здоров'ям

Життя зірок не таке безтурботне, як може здатися

Американська супермодель ізраїльсько-голландського походження Белла Хадід зізналася, що тривалий період часу у неї був "дивний психічний стан", через що їй навіть довелося відмовитися від послуг особистого стиліста. Почалося все з того, що знаменитість почала відчувати труднощі, коли просто збиралася вийти на вулицю.

Видання Page Six пише, що Хадід почала страждати від депресії та підвищеного занепокоєння ще в підлітковому віці. "Моя соціальна тривожність повільно підкрадалася до мене, коли мені виповнилося двадцять. Мені стало все важче виходити на вулицю, не випивши жодної чарки, щоб заспокоїти нерви, через що я взагалі не хотіла виходити на вулицю, тому я просто впадала у сплячку між зайнятістю у різних проектах", - зізналася модель.

Фото: Getty Images

Сама Белла сподівається, що її шанувальники знають про те, що "всі ми однакові, виготовлені з однієї тканини". Навіть незважаючи на те, що в Instagram життя селебріті може здаватися зовсім іншим – без проблем та нервових зривів.

Фото: Getty Images

Модель не приховує, що у її житті трапляються як добрі, так і погані дні. Був період, коли вона не могла публікувати так звані "щасливі світлини", тому й не робила цього. Навпаки, у листопаді 2021 року зірка виклала у мережу кілька знімків, на яких вона плаче. "Виходячи на вулицю, я згадую, що так багато людей проходять через різні речі і мають схожі зі мною моделі поведінки, і це змушує мене почуватися краще. Я відчуваю, що реальність стала іншою, і це важливо для мене", - сказала Хадід.

"Минулого року мені було важливо зрозуміти, що навіть якщо люди говорять про мій стиль, подобається він їм чи ні, це не має значення, тому що це мій стиль. Коли я виходжу з дому вранці, я думаю: "Чи робить цей одяг мене щасливою? Чи добре я себе в цьому відчуваю, чи мені комфортно?", - також висловилася Белла про свій стиль в інтерв'ю журналу The Wall Street Journal.

Фото: Getty Images

Незважаючи на успішну кар'єру в модельному бізнесі, Белла Хадід у підлітковому віці була досить сором'язливою, мала багато комплексів щодо своєї зовнішності. За словами супермоделі, вона тривалий час боролася із зайвою вагою, також їй категорично не подобалися власні брови. Щодо кольору волосся, то Белла, як і її старша сестра, натуральні блондинки. Вона почала фарбувати волосся у темний колір, щоб чимось відрізнятися від Джіджі. Крім того, в 15 років дівчина зробила ринопластику.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також