Лайм

Водій Сергія Бабкіна потрапив у серйозну ДТП - машина ремонту не підлягає

Аварія сталася у Харкові

Увечері 8 лютого водій Сергія Бабкіна, який багато років возить сім'ю музиканта, потрапив у серйозну ДТП. Аварія сталася у Харкові на перехресті вулиць Культури та Трінклера біля Сумського ринку.

Як розповів співак у своєму Instagram, незадовго до інциденту Сашко (так звати водія) привіз його додому після студії, після чого поїхав до себе. На світлофорі у його Toyota врізався автомобіль Honda, за кермом якого був водій у нетверезому стані. Удар був такий сильний, що машину Олександра унесло на інший кінець вулиці.

Фото: instagram.com/babkin_official

Через п'ять хвилин після аварії приїхала поліція, яка сфотографувала документи обох, та швидка допомогу (у водія музиканта була розбита голова).

"Поки чекали слідчу групу, швидка забрала Сашка до лікарні зашивати голову. Натомість, на місці ДТП, Сашко залишив свого друга. Незабаром друг зателефонував і каже: "Сань, у мене таке відчуття, що міняють п'яного водія на тверезого!" Після цього Сашка повернули на місце ДТП. Водія у Хонді вже не було. Жодного! Ні п'яного, ні тверезого! Слідчі дали Саші підписати папір, у якому на місці: Дані водія Хонди стояв прочерк. Слідчо-оперативна група сказала, що з'ясовуватимемо, хто був за кермом", - розповів Бабкін.

Пізніше з'ясувалося, що страховки на автомобілі Honda немає, водій на зв'язок не виходить.

"Друзі, я в шоці! Це, як сюжет з фільму! Як таке може бути?! Адже в цій Тойоті може бути будь-хто з нас! Наші діти! Доки це може продовжуватися!", - обурився співак і попросив відгукнутися підписниікв, які можуть йому допомогти у цьому питанні. До публикації він прикріпив відео з місця аварії.

Обережно, відео містить ненормативну лексику.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sergey Babkin.5nizza.Musician. (@babkin_official)


Дружина музиканта Сніжана в "сторіз" подякувала небайдужим за ріпости та розповіла, що машина їхнього водія ремонту не підлягає. Сьогодні у них призначено зустріч із адвокатом.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

  • Раніше Лідія Таран потрапила у ДТП на одній із вулиць Києва - таксі, в якому їхала ведуча, зайнялося. Вона залишилася живою завдяки реакції водія.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків