Лайм

Як голосувати у фіналі Нацвідбору на "Євробачення-2022" за улюбленого учасника: інструкція

Дивіться відбірковий концерт 12 лютого о 18:30

У суботу 12 лютого в Україні відбудеться фінал Нацвідбору на "Євробачення-2022": 8 артистів змагатимуться за право представляти країну на пісенному конкурсі в Турині (Італія).

Традиційно переможець Нацвідбору визначиться за підсумками загального голосування: 50% оцінок виставлять судді конкурсу (Джамала, Тіна Кароль, Ярослав Лодигін) та ще 50% - глядачі.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Під час фінального концерту всі бажаючі зможуть проголосувати за Kalush Orchestra, WELLBOY, Alina Pash, Cloudless, Michael Soul, Our Atlantic, ROXOLANA або Barleben за допомогою SMS-повідомлення. Коли ведучі Нацвідбору Маша Єфросиніна та Тимур Мірошниченко оголосять початок голосування, українцям запропонують надіслати SMS із кодом учасника на короткий номер 7576. Вартість такого SMS-повідомлення – 5,31 грн.

Номери учасників Нацвідбору відповідають порядковому номеру їхніх виступів у фіналі:

1. Cloudless
2. Michael Soul
3. Our Atlantic
4. Barleben
5. Kalush Orchestra
6. Roxolana
7. Wellboy
8. Alina Pash

Важливо: з одного номера телефону можна голосувати за кожного учасника лише один раз. За решту повідомлень буде стягуватися плата, але такі голоси вже не зможуть вплинути на результат. Про те, що ваш голос був зарахований, вам буде повідомлено в SMS-підтвердженні.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Результати глядацького голосування підрахують у відсотковому співвідношенні SMS з номерами учасників (сумарно – 100%), після чого їх переведуть у бали – від 1 до 8 (1 – мінімальна кількість голосів, 8 – максимальна).

Паралельно судді оцінюватимуть виступи артистів на сцені і також виставлятимуть їм бали від 1 до 8. Якщо два або більше учасників наберуть однакову кількість балів від суддів, переможе той, хто матиме більше глядацьких голосів.

Нацвідбір на "Євробачення-2022" транслюватиметься у прямому ефірі онлайн, по телебаченню та радіо. Дивитися концерт можна на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ; на фейсбук-сторінках Суспільне Євробачення і UA: ПЕРШИЙ, ютуб-каналі Суспільне Євробачення або через мобільний додаток suspilne.tv. По радіо фінал Нацвідбору можна буде послухати на Радіо Промінь.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків