Лайм

Пісня про силу села: Wellboy представив трек Nozzy Bossy для Нацвідбору на "Євробачення-2022"

Вже завтра співак виконає її на сцені Національного відбору

Напередодні фіналу Національного відбору на "Євробачення-2022" свою конкурсну пісню представив співак Wellboy (Антон Вельбой). За право представити Україну на конкурсі в Турині виконавець позмагається з треком Nozzy Bossy ("Нозі босі").

Прем'єра пісні відбулася 11 лютого на всіх музичних платформах, у тому числі й на YouTube-каналі співака. "Нозі босі" - про силу села, про всіх босоногих людей, які йдуть по цій планеті. Я себе вважаю босяком. Йду кудись, не знаю куди. Але я йду босим і мені це в кайф. І ця пісня - про всіх таких людей, з якими завжди сила села, землі, яка дає тобі енергію. У цій пісні багато глибоких речей", – прокоментував свою роботу Велбой.

Слухачі оцінили пісню та поділилися враженнями у коментарях, і, як завжди, думки розділилися.

"І щоразу, складається враження, що це пік творчості даного генія, але минає час і ми бачимо свіжі творіння. Сила села. Україна і є село. Наші міста це великі села, наші найкращі люди – з периферії. Цей пацанчик дає головне – приняття цього факту, приклад того, як село має місто у кращих його проявах", - написав один з користувачів.

"Ось. Тут справа не тільки у танцювальному драйві. Антошка має свою філософію. У піснях є сенс. Це круто!", - зазначив інший.

"Кожен новий трек і знову хіт, як ти це робиш? Але пісня вже грає на повторі. Їдь до Італії, Україна за тобою", - пише третій.

Фото: скріншот

Фото: скріншот

"Не для Євробачення. Цього року сильніші композиції", "Для радіо те, що потрібно, а для пісенного конкурсу, як на мене, не годиться!", "Чи захочуть українці бачити себе такими очима Європи? Не впевнена", - пишуть інші.

Фото: скріншот

Фото: скріншот

Фото: скріншот

Українські глядачі пам'ятають Антона Вельбоя за шоу "Х-фактор-10" - харизматичний хлопець із села був у складі команди Насті Каменських. Після участі у шоу Wellboy випустив хіт "Гусі", який став першим українським треком, який за всю історію існування Apple Music в Україні потрапив у найкращі пісні Apple Music Ukraine.

Фото: instagram.com/a.wellboy

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня