Лайм

В Україні оберуть представника на "Євробачення-2022": коли і де дивитися Нацвідбір

Хто поїде на конкурс у Турін, стане відомо вже за кілька днів

За кілька днів у Києві відбудеться Національний відбір на "Євробачення-2022", у якому оберуть представника України на конкурсі у Турині. Цього року відбір пройде за новими правилами – замість трьох ефірів буде лише один. Фінал Нацвідбору покажуть у форматі телевізійного концерту. Коли і де його дивитися – далі у матеріалі.

Фінал Нацвідбору відбудеться вже цієї суботи, 12 лютого. Прямий ефір покажуть на телеканалі "UA: Перший" – трансляція розпочнеться о 19:00 за київським часом. Також концерт можна буде подивитися на YouTube-каналі "Суспільне Євробачення".

Сцена Нацвідбору на "Євробачення-2022" Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

За право представити Україну на "Євробаченні" позмагаються 8 артистів - Alina Pash, Cloudless, Kalush Orchestra, Michael Soul, Our Atlantic, ROXOLANA, WELLBOY та Barleben. На сцені Нацвідбору фіналісти покажуть пісні та номери, які підготували для конкурсу.

Фіналісти Нацвідбору на "Євробачення-2022" Фото: eurovision.ua

Оцінюватиме виступи учасників цього року нова трійка зіркових суддів - співачка Тіна Кароль, яка представляла Україну на "Євробаченні-2006" і посіла 7 місце, Ярослав Лодигін - український режисер, сценарист, радіоведучий та засновник радіо "Аристократи", а також переможниця "Євробачення-2016" Джамала.

Ведучими вечора стануть Тимур Мірошниченко та Маша Єфросиніна.

  • Дізнайтеся, які пісні учасники Нацвідбору підготували для фіналу. На сьогоднішній день конкурсні треки оприлюднили семеро фіналістів.
  • Читайте також про скандал, в який потрапила Аліна Паш через ймовірне порушення правил Нацвідбору на "Євробачення-2022".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео