Лайм

Аліна Паш прокоментувала звинувачення у підробці довідки про поїздку до Криму

Співачка збирає докази, які допоможуть їй вирушити на "Євробачення-2022"

Переможницю Нацвідбору на "Євробачення-2022" Аліну Паш звинуватили у підробці довідки від прикордонників про відвідання Криму у 2015 році. Активіст Сергій Стерненко з посиланням на джерела у Державній прикордонній службі України заявив, що 11 серпня 2015 року співачка вилетіла з України рейсом "Київ-Москва", а повернулася 14 серпня з аеропорту Домодєдово. У Криму Паш була 12 серпня і Стерненко стверджує, що потрапити туди вона могла тільки з території Росії.

Фото: https://www.instagram.com/alinapash/

У своєму Instagram виконавиця пообіцяла надати нові документи, які підтверджують, що у 2015 році вона не літала до Криму через Москву.

"Я хворіла, тому дала письмовий дозвіл представнику команди запросити довідку від Прикордонної служби України. По довіреності було надіслано цей запит, відповідь надійшла досить пізно, майже в день відбору. Представник моєї команди одразу надав докази "Суспільному", - написала Паш. - Також я подала повторний запит, щоб отримати таку довідку безпосередньо в свої руки. Як тільки вона у мене буде, я опублікую її у своєму акаунті в Instagram. І я братиму стільки довідок, скільки потрібно, щоб довести, що я нічого не порушувала".

Також Аліна прокоментувала звинувачення Стерненка, натякнувши на його кримінальне переслідування.

"По-перше, хочу звернути увагу, що людина з бездоганною репутацією Сергій Стерненко публічно каже, що має доступ до державних баз даних, і може "пробити" будь-яку людину, хто де був. Наскільки мені відомо, подібну інформацію Прикордонна служба може надати на запит фізичної особи про себе особисто, на запит суду або на адвокатський запит. Який з них, мені цікаво, робив Стерненко?" - написала вона.

Свою публікацію переможниця Нацвідбору завершила подякою українцям, які її підтримали. "Я вірю, що кожен з вас розуміє і відчуває силу моєї пісні. Цей посил має прозвучати на весь світ!" – написала вона.

Суспільне тим часом відклало підписання контракту з Аліною Паш на участь у "Євробаченні-2022" до з'ясування всіх деталей можливої фальсифікації документів.

Фото: https://www.instagram.com/s_sternenko/

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми