Лайм

Maruv повідомила про вагітність і показала фото з животом

Співачка стане мамою вперше

15 лютого епатажна Maruv (справжнє ім'я - Анна Корсун) святкує свій 31 день народження. З нагоди свята співачка вирішила поділитися з шанувальниками приємною новиною – вони з чоловіком чекають на дитину.

Артистка опублікувала в Instagram кілька кадрів, на яких зображена вже з помітно округлим животом. На майбутній мамі - чорна латексна сукня та ботфорти.

Фото: instagram.com/maruvofficial

"Та дам! У мене сьогодні днюха і я готова поділитися з вами неймовірною новиною! Ми з Олександром Корсуном в очікуванні малюка - вважаю це найдивовижнішим подарунком!", - написала іменинниця. Для пари майбутній малюк стане первістком.

Фото: instagram.com/maruvofficial

Анна та Олександр познайомилися у стриптиз-клубі, де дівчина працювала вокалісткою. Через короткий час після знайомства закохані стали жити разом. Пізніше пара тихо розписалася, а пишне гуляння планує влаштувати на якусь річницю весілля. Раніше Maruv розповідала, що мріє про білу сукню, але не класичну, а в стилі ретро.

Фото: instagram.com/maruvofficial

Шанувальники та зіркові друзі співачки привітали пару з майбутнім поповненням. "Вау, крихітка, вітаю. Будь найщасливішою жінкою у всіх своїх проявах", - написала співачка TAYANNA.

Фото: instagram.com/alexanderkorsun

  • Ріанна вперше стане мамою - у мережі з'явилися вуличні кадри, на яких співачка демонструє округлий животик. Пізніше 33-річна зірка підтвердила вагітність в Instagram.
  • Брайан Остін Грін знову стане батьком. Зірка "Беверлі-Хілз" чекає на дитину від своєї коханої, танцівниці Шарни Берджесс.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації