Лайм

Вагітна Ріанна показала нове домашнє фото зі зростаючим животом

Співачка готується вперше стати мамою

Днями стало відомо, що Ріанна чекає на дитину - в мережі з'явилися вуличні кадри, на яких співачка не приховує округлий животик. Тепер 33-річна зірка опублікувала домашній знімок, тим самим підтвердивши свою вагітність особисто.

На сторінці знаменитості в Instagram з'явилося фото, зроблене у ванній кімнаті. На ньому майбутня мама позує у спортивній оверсайз-футболці, яку поєднала із яскравими рукавичками. Ріанна стоїть боком, щоб продемонструвати фанам, як росте її живіт.

Фото: instagram.com/badgalriri

Фоловери в захваті від нового знімку, і як результат - понад 10 млн лайків за сім годин. "Я не можу перестати посміхатися! Я так радий за тебе!", "Найкрасивіший животик", "Як це красиво", - захоплюються шанувальники та продовжують вітати співачку з майбутнім поповненням.

Ріанна чекає на первістка від свого бойфренда - репера A$AP Rocky (Ракіма Майєрса). Пара знайома вже давно, але офіційно про романтичні стосунки стало відомо у травні минулого року, коли музикант дав інтерв'ю журналу GQ, у якому назвав співачку коханням всього свого життя.

Минулими вихідними Ріанна та A$AP Rocky прогулялися вулицями Нью-Йорка, позуючи фотографу Майлзу Діггсу. Кадри з вагітною зіркою одразу розлетілися мережею й стали справжньою сенсацією.

Фото: instagram.com/badgalriri

  • На первістка також чекають американський актор Шайа Лабаф і британська акторка Міа Гот - у пари бурхлива романтична історія.
  • Дружина Віктора Павлика повторила "вагітну" фотосесію, але вже з дитиною на руках. Катерина Репяхова показала фото "до" та "після".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували