Лайм

Нікуди не тікаємо: Бабкін, Сумська, Тополя та інші зірки закликали українців до спокою

У важкі для країни часи артисти не падають духом

У мережі активно обговорюють виїзд публічних персон із країни і більшість людей таке зовсім не схвалює. Ведучі програми "Ранок з Україною" Григорій Герман та Ірина Хоменко з'ясували, що про непросту ситуацію, з якою зіштовхнулися всі українці, думають знаменитості.

"Багато людей нервують, але не варто впадати в паніку! Ми з сім'єю і далі продовжуємо жити в Харкові - нікуди не тікаємо! Днями ж заплановані зйомки в Києві", - заявив музикант та учасник грандіозного шоу "Ігри талантів" Сергій Бабкін.

Фото: instagram.com/babkin_official

Акторка Ольга Сумська запевняє, що жодних переїздів вони із сім'єю не планують. "Так, я записую відео з поїзда, тому що їду грати спектакль. Артисти іноді просто живуть у поїздах, автобусах або літаках, тому все добре! Давайте не панікувати, а вірити в найкраще! Переможе здоровий глузд!" – звернулася до шанувальників зірка.

Фото: instagram.com/olgasumska

Gena VITER та лідер гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ", музикант Сергій Танчинець теж не піддаються паніці, а продовжують і надалі займатися улюбленою справою. Артисти старанно готуються до майбутніх концертів та зустрічей зі своїми фанатами.

Фото: instagram.com/genaviter_official

Фото: nstagram.com/bezobmezhen

Заспокоює глядачів і лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя: "Гурт "Антитіла" зараз у Києві, де продовжує займатися своїми справами. Не панікуємо! Найближчим часом інформуватимемо всіх про вступ до територіальної оборони і як це краще зробити покроково. А також ми самі вступаємо до лав територіальної оборони, – коментує артист. – Я б радив усім тримати спокійними серце та мізки та реагувати за ситуацією, об'єднуючись, згуртовуючись навколо нашої єдиної, неподільної та сильної країни!”.

Фото: instagram.com/tarastopolia

Приєднався до звернень зіркових колег і відомий співак Позитив: "Трохи позитиву від Позитиву! Слухайте, ніхто не відніме у нас можливість творити і ставати сильнішим перед будь-якою небезпекою! Тому давайте підтримувати один одного і зберігати спокій! Любов переможе!".

Фото: instagram.com/positiff

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття