Лайм

Як Осадча, Монатик, Джамала та інші зірки привітали коханих із Днем святого Валентина

Селебріті написали найтепліші слова

14 лютого у світі відзначають День святого Валентина. Українські знаменитості, як і багато хто у це свято, вітають своїх других половинок, діляться теплими історіями та милими фотографіями. Ось, хто із зірок публічно розповів про своє кохання.

"Дякую, всесвіт, за моє кохання", - зізналася у своїх почуттях співачка Настя Каменських.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Тільки з тобою мої очі сяють по-особливому. Люблю-люблю-люблю", - написала українська виконавиця Джамала теплі слова своєму чоловікові.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Кохання - це одна з найсильніших енергій. Любов - це нескінченні можливості. Це ВСЕМОЖЛИВІСТЬ" - заявила Сніжана Бабкіна. Вона також опублікувала романтичне фото, на якому позувала в обіймах свого чоловіка Сергія.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

"Любіть! Тільки кохання врятує світ! І щодня повторюйте - Я тебе люблю! Дякую тобі, моя Катя Осадча", - поділився своїм зізнанням телеведучий Юрій Горбунов.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

"Ми всі сильніші, коли ми разом, а коли ми любимо, можемо перевернути гори. Сьогодні хороша нагода сказати "я тебе люблю" тисячу разів", - відповіла своєму обранцю Осадча.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Люблю, кохана і вам того ж бажаю", - звернулася до шанувальників хореограф Ілона Гвоздьова.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Я буду тебе любити,

кожну секунду та мить,

як в останній раз,

сподіваючись лише на те, що тут і зараз... і назавжди...", - підготував Дмитро Монатик оригінальне привітання для дружини Ірини.

Фото: instagram.com/monatik_official

"І, відлітаючи за моря,

Я в кохання прошу пробачення.

День, коли я зустрів тебе,

Став моїм новим Днем Народження", - написала молода дружина Віктора Павліка Катерина.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Все почалося саме цього дня, 14 лютого! Тоді у 91 році ми вперше святкували День Валентина. Я знайшла у гримерці під час репетиції мюзиклу "Кандид" шоколадне серце від тебе, із запискою всередині і зрозуміла, що все серйозно", - поділилася акторка Ольга Сумська особистою історією. Вона також виклала фото, на якому позувала разом із своїм чоловіком Віталієм Борисюком.

Фото: instagram.com/olgasumska

"Життя на контрастах. Відволіклися, повболівали за сина, три години нічого не читали, life as usual. У суботу – у Єгора день, присвячений тренуванню в Теробороні. І так виглядають тепер усі вихідні. Людина, кажуть, до всього звикає. Тому захоплююсь усіма, хто зберігає спокій та не панікує", - написала телеведуча Марічка Падалко.

"Зізнаємося один одному в коханні кожен день, у кожному смс. Ми дуже цінуємо зараз час разом, тому що живемо у тривожному очікуванні. Днями він проходить комісію у військкоматі і можливо його на місяць відправлять на навчання на Полігон. Друзі, хочу закликати вас, довіряйте лише авторитетним джерелам і будьте готові до всіх варіантів розвитку подій", - додала вона.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

"За ці роки у нас змінювалися зачіски, змінювався об'єм талії… Але точно не змінювалася щирість, з якою ми на кожній фотосесії закохуємось один в одного! Сьогодні точно наше свято", - написала Інна Мірошниченко зізнання своєму чоловікові.

Фото: instagram.com/_inna_mi

"Найромантичніший День святого Валентина", - зазначила співачка Ірина Федишин і прикріпила фото з чоловіком, зроблене на Мальдівах.

Фото: instagram.com/irynafedyshyn

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічне захворювання: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців