Лайм

Це було не моїм рішенням: Lida Lee розповіла, чому закінчилася співпраця з Монатиком

Для виконавиці ця новина стала повною несподіванкою

Українська співачка Lida Lee розповіла, що підписувала контракт про співпрацю з Дмитром Монатиком на 10 років, проте спільна робота музикантів закінчилася вже через рік. Артистка зізналася, що це було не її рішенням.

Подробиці цієї ситуації Lida Lee пояснила в інтерв'ю DOROTYE. Вона не приховувала, що новина про розрив контракту була для неї несподіваною і стала справжнім ударом.

Фото:Youtube

"Це було не моїм рішенням, щоб це все зупинилося. Звичайно, підписуючи контракт, я розраховувала на те, що це так все і пробуде протягом 10 років. Команда посадила на диван і сказала: "Друзі, далі вам треба йти самим. Ми віримо, що у вас все вийде". Можливо, це правильно з точки зору того, що ми самі повинні протоптувати цю доріжку та розуміти, як це все будується. Вони бачать нас як самостійних, сильних, сольних", - сказала співачка.

"Мені сумно було в якийсь період, що це закінчилося. Це було дуже несподівано і різко, миттєво. Ми не очікували, що так буде. Для мене це був удар, я не приховую це", - також зазначила вона.

Фото: instagram.com/lidalee_official

Але як би там не було, Lida Lee називає рік співпраці з Дмитром Монатиком одним із найкращих періодів у своєму житті. За її словами, це гарний початок кар'єри: "Залишилася величезна подяка за весь шлях, який ми пройшли. Я дуже вдячна Дімі за все те, що сталося зі мною за цей рік. Це такий класний і потужний старт, який я намагаюся підтримувати" .

Фото: instagram.com/lidalee_official

Lida Lee (справжнє ім'я – Лідія Скорубська) – українська співачка, бек-вокалістка Монатика. Лауреат музичної премії "YUNA-2021" у номінації "Відкриття року". Свою кар'єру розпочинала із запису каверів. Одним із найпопулярніших став кавер на пісню Кузьми Скрябіна "Спі собі сама". Після цього була спільна робота з Монатиком над піснею "Добеги", з яким співачка виступала на НСК "Олімпійський".

  • Раніше учасники "Танців з зірками" Lida Lee та Kadnay випустили спільний трек. "У кожній з нас живе як справжня "Достопримечательность", так і дівчина Monster: красива, сексуальна, пристрасна, зухвала… у ній є загадка, її складно розгадати, але її хочеться вивчити", - розповіла екс-підопічна Дмитра Монатика.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про непрості стосунки з чоловіком-військовим. Знаменитості вдолося зберегти сім'ю

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних