Лайм

Ліду Лі мало не пограбували в центрі Києва - співачка могла позбутися найціннішого

Неприємний інцидент стався серед білого дня

Співачка Lida Lee, яка брала участь у "Танцях з зірками-2021", ледве не втратила свій телефон, який є для неї досить цінною річчю. Врятувала артистку від пограбування невідома дівчина, яка на той момент проїжджала повз на авто.

Про неприємний інцидент Ліда розповіла у своїх "сторіз". За словами співачки, те, що відбуволося, стало для неї шоком, адже раніше нічого подібного з нею не траплялося.

Фото: instagram.com/lidalee_official

"Справа була серед білого дня, ми виходили з подругою з Цума. Центр міста, досить безлюдно було, йшов дощ, і ми спокійно прямували в бік машини, поки раптом мене не злякав божевільний крик, який лунав з машини, яка їхала праворуч у крайньому ряду, - згадує співачка. - Не пам'ятаю, що відбувалося, але сприйняла крик на свій рахунок. Я обернулася і побачила, що поруч із нами стоять три циганки, і одна з них уже тримає в руках мій мобільний телефон".

Злякалися крику й зловмисники, яки підійшла до Ліди, щоб повернути смартфон. "Вони мені почали віддавати його з фразою: "У вас впало". Впало прямо з кишені? Мабуть, була велика та дірява кишеня в моєму пальто", - обурюється співачка.

Наприкінці відео Lida Lee звернулася до своєї рятівниці. "Ви врятували в прямому сенсі мені життя, тому що телефон дуже цінна річ, занадто багато інформації там зберігається", - зазначила зірка.

  • Раніше акторку та співачку Анну Трінчер обікрали у купе поїзда. Артистка разом із командою прямувала на концерт до Хмельницького.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо