Лайм

Шимон Хают спростував звинувачення, висунуті йому у фільмі "Аферист з Tinder"

Чоловік розповів свою правду

Шимон Хают, історію якого розповіли у документальному фільмі Netflix "Аферист із Tinder", спростував усі звинувачення на його адресу. В інтерв'ю Inside Edition він заявив, що події, показані в картині, повністю сфабриковані.

У стрічці розповідається про те, Хают видавав себе за багатого бізнесмена на ім'я Саймон Леваєв (Simon Leviev) у додатку знайомств Tinder. Героїні стрічки - Сесіль Фелльхой, Пернілла Сьохольм та Айлін Шарлотт висунули йому звинувачення. Саме історії цих жінок було взято за основу для картини.

За словами постраждалих, Шимон маніпулював ними та виманив сотні тисяч доларів. Проте сам чоловік цю інформацію заперечує. Він стверджує, що зареєструвався на платформі виключно для того, щоби побудувати серйозні стосунки.

"Я не "аферист із Tinder". Я просто самотній хлопець, який захотів зустрітися з дівчатами. Я не монстр, яким мене показують", – заявив Хают.

Герой документального фільму також зазначив, що історія у стрічці Netflix повністю вигадана і не є правдою: "Фільм представили як документальний, а насправді історія повністю сфабрикована. Не знаючи мене, люди не мають права судити мене".

Фото: instagram.com/simon_leviev_officical

Під час інтерв'ю до Шимона приєдналася його дівчина модель Кейт Конлін. "Ви ніде не зустрінете такого джентльмена, як я, а вони називають мене аферистом. Я не шахрай і не підробка", – додав чоловік.

Нагадаємо, Шимон Хают був визнаний винним у шахрайстві, крадіжці та підробці документів та засуджений до 15 місяців тюремного ув'язнення у грудні 2019 року. Через п'ять місяців його звільнили достроково. Чоловіка також забанили у Tinder після виходу документального фільму.

"Ми провели внутрішнє розслідування і можемо підтвердити, що Саймон Лєваєв (він же Шимон Хают) більше не активний у Tinder під жодним зі своїх відомих псевдонімів", - йшлося у заяві Tinder.

Тим часом Хают підписав контракт із голлівудським агентом і планує будувати кар'єру у шоу-бізнесі. Він збирається вести подкаст, шоу про стосунки та випустити свою книгу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші