Лайм

Валерій Меладзе закликав зупинити війну: Люди не повинні гинути

Співак записав відеозвернення

У ніч на четвер, 24 лютого, Росія розпочала військову операцію в Україні. Російський виконавець Валерій Меладзе прокоментував події, що відбуваються, і закликав зупинити війну. Він заявив, що конфлікт слід вирішити шляхом переговорів.

Про це артист повідомив у своєму профілі в Instagram. Він акцентував увагу на тому, що люди повинні вміти домовлятися, адже для цього вони мають усі здібності.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Valery Meladze (@meladzevalerian)

"Сьогодні сталося те, що не могло і не мало відбуватися ніколи. Історія коли-небудь розсудить і розставить все по своїх місцях. Ну а сьогодні я хочу попросити вас, я благаю сісти за стіл переговорів. Люди повинні вміти домовлятися, для цього нам дано мову, для цього нам дано всі здібності. Люди не повинні гинути. Це потрібно припинити", - сказав Меладзе.

Фото: instagram.com/meladzevalerian

Тим часом президент України Володимир Зеленський закликав українців зберігати спокій і по можливості залишатися вдома. "Шановні громадяни України, сьогодні вранці президент Путін оголосив проведення спеціальної військової операції на Донбасі . Росія завдала ударів по нашій військовій інфраструктурі та прикордонниках. Я провів розмову з президентом США Джо Байденом. Сполучені Штати вже почали формувати міжнародну підтримку України", - зазначив він.

  • 24 лютого оперативний штаб Києва ухвалив рішення щодо запровадження деяких змін у звичний ритм життя у зв'язку із збройним нападом Росії на Україну. Дізнайтесь, як житиме столиця.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше .

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня