Лайм

Залишив машину на польському кордоні: Шон Пенн покинув Україну

Лауреат премії "Оскар" працював у країні над документальним фільмом

Американський актор та кінорежисер Шон Пенн втік з України, пройшовши кілька миль (1 миля – 1,6 км) пішки до польського кордону. Відомо, що він деякий час перебував у Києві, щоб зафіксувати всі події, що відбуваються в Україні, і донести світові правду про вторгнення Росії в нашу країну.

Про це Пенн розповів на своїй у Twitter у понеділок, 28 лютого. Кінорежисер також пояснив, що він та двоє його колег кинули машину на узбіччі дороги, щоб далі йти пішки.

Фото: twitter.com/SeanPenn

"Ми з двома колегами пройшли кілька миль до кордону з Польщею, кинувши машину на узбіччі дороги. Майже всі автомобілі на цій фотографії перевозять тільки жінок та дітей, більшість із них без багажу, і машина є їхньою єдиною цінністю", - написав Пенн, прикріпивши відповідний кадр.

Фото: Facebook / @pressjfo.news

Раніше в Офісі президента України зазначили, що Шон демонструє мужність, якої не вистачає багатьом іншим, зокрема західним політикам. " Шон Пенн демонструє мужність, якої не вистачає багатьом іншим, особливо західним політикам. Режисер спеціально приїхав до Києва, щоб зафіксувати всі події, які зараз відбуваються в Україні, та розповісти світові правду про вторгнення Росії до нашої країни", - заявили в офісі президента Володимира Зеленського у Facebook.

  • Пенн приїжджав в Україну у листопаді 2021 року. У рамках підготовки документального фільму він побував у Приазов'ї та поспілкувався з українськими військовими.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита