Лайм

Тепер замість "Lasha Tumbai" буде "Russia, Goodbye": Данилко змінив слова у своєму хіті

З цією піснею Вєрка Сердючка посіла друге місце на "Євробаченні-2007"

Український виконавець Андрій Данилко заявив, що змінює слова у своєму хіті "Lasha Tumbai". Тепер, з 24 лютого, коли країна-окупант Росія напала на Україну, замість слів "Lasha Tumbai" буде "Russia, Goodbye".

Про це артист повідомив в інтерв'ю Дмитру Гордону. Він пояснив, що раніше через цю пісню потрапив у скандал, бо росіяни чули у ній образливі для себе слова.

Данилко також розповів про те, що тоді російський співак Філіп Кіркоров питав у нього, чи справді у композиції були слова "Russia, Goodbye". "Для мене ця війна почалася ще у 2007 році. Тільки через те, що я представляв Україну на "Євробаченні" і обігнав гурт "Серебро", вони [росіяни] накрутили так людей, що фраза, якої там зовсім не було... Всі були впевнені, що я це співав. Я був шокований. Я не міг повірити, що на "біле" написали "чорне". Друзі, з 24 лютого, ніякого "Lasha Tumbai" у цій пісні... Це тільки "Russia, Goodbye". Я не співав це. Ви хотіли це почути, ось ви це почули", - заявив артист.

Знаменитість повідомив, що незважаючи на непросту ситуацію в країні, залишається у Києві, у своїй квартирі на Хрещатику. "Я скажу одне: Путін - х**йло! Я вам скажу, друзі, - правда на нашому боці. Ми переможемо. Треба сміятися, треба один одному допомагати, треба один одного підтримувати. Не знаю, у мене дуже гарне враження від того, що відбувається. Я захоплююся нашими людьми. Все буде добре!" - підсумував Данилко.

Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки Фото: instagram.com/v_serduchka

Війна між українським народом та російсько-нацистськими загарбниками триває 12-й день. Під Києвом тривають кровопролитні бої на ділянці Ворзель-Буча-Ірпінь-Гостомель. З Ірпеня почалася евакуація людей, а в Бучі люди сидять у підвалах. Під Харковом сили ЗСУ перейшли у контрнаступ і завдають смертельних ударів по окупантам. У Херсоні, Мелітополі та Бердянську десятки тисяч мирних жителів вийшли на вулиці та прогнали ворогів. У Миколаєві їх вибили із міста, а Одеса готується до оборони. Тяжка ситуація в Маріуполі та Волновасі – там агресори зірвали евакуацію населення.

  • Раніше Український музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук показав у Instagram чесне відео про події, які зараз відбуваються в Україні. У ролику можна побачити так званий "список ліквідованих Путіним загроз для Росії".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil