Лайм

Головні вороги Путіна: Вакарчук поділився чесним відео про війну в Україні

"Загрозами" для країни-агресора РФ стали невинні діти

Український музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук показав у Instagram чесне відео про події, які зараз відбуваються в Україні. У ролику можна побачити так званий "список ліквідованих Путіним загроз для Росії".

"Загрозами" для країни-агресора РФ стали невинні діти, які загинули під обстрілами. "Всього в Україні ще 6 мільйонів таких "неонацистів", яких Путін знищить, якщо ти не зупиниш його", - кажуть слова у ролику, адресовані громадянам РФ.

"Це геноцид, всі нормальні люди розуміють це! Боляче", "Не пробачимо ніколи!", "Шкода, що Росія та її жителі не розуміють і ніяк до них не достукатися. Рятувати він прийшов нас, на наші ж землі, від нас самих, а ні в чому не винні діти вмирають, батьки втрачають дітей, жінки - чоловіків! Це відео потрібно транслювати по їхньому телебаченню цілодобово!", - написали люди в коментарях під відео.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Це далеко не вперше, коли Вакарчук намагається закликати росіян порушити мовчання та зупинити війну. "Звертаюся до російських матерів - прямо зараз ваших дітей вбиває Путін. Усіх ваших дітей! І тих, кого відправляє гарматним м'ясом на війну, і тих, у кого він майже вже забрав майбутнє у вільному світі. Майже. У вас є останній шанс врятувати своїх дітей - говоріть з ними! Нехай відмовляються їхати воювати в Україну! Не ставайте мовчазними учасниками вбивств ваших дітей кремлівськими злочинцями!" – сказав він у своєму відеозверненні.

Вранці 2 березня музикант приїхав у місто Харків, яке було зруйноване російськими окупантами. Він записав відеозвернення, стоячи на розбомбленій площі Свободи. Вакарчук заявив, що РФ ніколи не вдасться зламати український дух та свободу.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Восьмий день триває війна між Україною та фашистською ордою Росії. Бліц-криг окупантів із захоплення України провалився. Ворог розлютився, тому знищує українські міста, порушивши при цьому всі закони воєнного часу. У Києві сили ЗСУ доблесно тримають оборону, а всі спроби ворога увійти до столиці приречені на провал.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували