Лайм

Син та внук Софії Ротару намагалися втекти з України до Молдови – з'явилося відео

Руслан та Анатолій Євдокименко хотіли ухилитися від захисту країни

У понеділок, 7 березня, на ділянці українсько-молдавського кордону в Могилів-Подільському було затримано групу з 9 осіб, яка намагалася незаконно перетнути державний кордон України. Серед затриманих - син співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко, 1970 року народження, та онук співачки Анатолій Євдокименко 1994 року народження.

Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на своє джерело у прикордонній службі. 8 із 9 затриманих – це громадяни України призовного віку, а також громадянин Молдови, який планував човном переправитися в іншу країну. Усі чоловіки намагалися втекти з України, щоби не захищати її суверенні території від навали російських окупантів.

Софія Ротару поки що ніяк не відреагувала на цей інцидент. Проте раніше у своєму Instagram вона опублікувала пост, у якому засудила Путіна за вторгнення до незалежної України. "Незалежність і Свобода коштують дорого - це правда, але невже вона варта того, щоб російські ракети знищували мирних жителів, дітей і руйнували міста України. Ці факти розривають моє серце на частини! Я в Києві! Молюся за наших захисників та МИР в УКРАЇНІ! Пишу цей текст і так, мої руки тремтять. Тремтять, бо по всій Україні тривають жорстокі бої" – написала Ротару.

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

  • Український виконавець Андрій Данилко заявив, що змінює слова у своєму хіті "Lasha Tumbai". Тепер, з 24 лютого, коли країна-окупант Росія напала на Україну, замість слів "Lasha Tumbai" буде "Russia, Goodbye".
  • Надя Дорофєєва написала власний вірш, присвячений вторгненню країни-агресора Росії в Україну. У фіналі ролика вона не змогла стримати сліз. Відповідне відео виконавиця опублікувала у своєму Instagram.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

Їм складно радіти досягненням інших: які знаки Зодіаку заздрять чужому успіху

Астрологи назвали заздрісні знаки Зодіаку - Овни, Козероги, Леви та Скорпіони не вміють радіти успіхам інших