Лайм

Бенедикт Камбербетч з'явився на сцені Santa Barbara International Film Festival із прапором України

Актор підтримав український народ

9 березня відомий британський актор, зірка "Шерлока" Бенедикт Камбербетч отримав премію Cinema Vanguard на 37-му щорічному Міжнародному кінофестивалі у Санта-Барбарі. Забирати нагороду він вийшов із українським прапором у руках.

У своїй промові знаменитість засудив вторгнення країни-окупанта Росії в незалежну Україну. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Фото: Getty Images

Раніше, на церемонії вручення іменної зірки на Алеї слави, Камбербетч висловив підтримку українцям, назвавши напад РФ "ідіотизмом". Крім того, актор закликав світ підтримати дітей та сім'ї України, які зараз "борються за виживання під обстрілами та дощами із ракет".

Фото: Getty Images

"Сьогодні, в цей дивовижний момент у моєму житті, виступаючи на такій потужній платформі, очевидно, я не можу промовчати про те, що відбувається в Україні. Я не можу не продемонструвати своєї підтримки народу України, а також підтримки тим росіянам, які намагаються зупинити це злодіяння, і протистоять клептократії та ідіотизму. Зараз усі ми повинні робити більше, ніж просто думати і молитися. Нам потрібно діяти. Нам потрібно зайти на сайти посольств, на сайти організацій, і подумати, як ми можемо допомогти. Нам потрібно подивитися, що ми можемо зробити як громадяни світу, громадяни Європи та люди, які хочуть кращого місця та кращого результату в цей жахливий момент — для цих людей з дітьми, з сім'ями, які виборюють виживання під ракетними дощами у своїх містах", - сказав зірка "Шерлока".

Фото: Getty Images

"Ми більше не можемо відступати. Зараз не час для жадібності, лінощів, бездіяльності, невмілості. Нам потрібно діяти, і ви можете щось зробити. Ви можете підтримувати організації. Ви можете підтримати тих, хто допомагає біженцям на місцях. Ви можете підтримати правозахисні організації. Ви можете чинити тиск на своїх політиків, свій банк, свою промисловість. Це можливо, тому я закликаю людей зробити це", - додав він.

  • Раніше голлівудська акторка Анджеліна Джолі, як і багато інших знаменитостей у всьому світі, висловилася проти вторгнення РФ і закликала зупинити війну.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля