Лайм

Я молюся за людей в Україні: Анджеліна Джолі закликає РФ припинити війну

Акторка підтримала народ України у боротьбі за свободу

У ніч на п'ятницю, 25 лютого, розпочалася друга доба з того моменту, як країна-окупант Росія відкрито напала на Україну. Голлівудська акторка Анджеліна Джолі, як і багато інших знаменитостей у всьому світі, висловилася проти вторгнення РФ та закликала зупинити війну.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала пост, у якому підтримала український народ у цей непростий час. Вона заявила, що молиться за Україну та робить все можливе для забезпечення захисту основних прав людини переміщених осіб та біженців у регіоні.

Фото: instagram.com/angelinajolie

"Як і багато хто з вас, я молюся за людей в Україні. Я і мої колеги Управління Верховного комісара Організації Об'єднаних Націй у справах біженців зосереджені на тому, щоб зробити все можливе для забезпечення захисту та основних прав людини переміщених осіб та біженців у регіоні. Ми вже бачили повідомлення про жертв і людей, які почали залишати свої будинки у пошуках безпечних місць. Ще зарано говорити, що може статися, але значення цього моменту – для народу України та для міжнародного правопорядку – неможливо переоцінити", - написала Джолі.

Фото: Getty Images

Раніше Дмитро Гордон звернувся до Дудя, Собчак та російських матерів. "Російські матері! Я перебуваю зараз у центрі Києва – столиці суверенної незалежної України, на яку сьогодні скоєно напад лиходійським режимом Путіна. Сьогодні під боєм більшість наших міст, бомби падають на наші міста! Зараз у Гостомелі, під Києвом, в аеропорту висадилося 30 російських вертольотів. Підбито три. Триває бій. Ваші діти будуть гинути тут, не вийде інакше! Не ми прийшли до вас - ви прийшли до нас. Вимагайте від цього лиходія зупинити війну! Ксенія Собчак, я звертаюся до тебе! Юра Дудь, я звертаюся до тебе! Робіть все, виступайте, зупиніть це!", - сказав журналіст.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil