Лайм

Святослав Вакарчук приїхав до Одеси та заспівав одну зі своїх популярних пісень - відео

Співак підтримав мешканців міста своєю творчістю

Українські артисти продовжують демонструвати шанувальникам свій бойовий дух у віру в те, що до перемоги залишилося зовсім трохи. Так, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук приїхав до Одеси і заспівав на центральній площі міста пісню "Човен, мій маленький човен".

Відповідне відео виконавець опублікував у своєму профілі в Instagram. "Слава Україні! Одеса та вся Україна переможе! Тому що Одеса та вся Україна бореться за правду", - сказав музикант після виконання композиції.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)

Вчора, 9 березня, Вакарчук побував у Миколаєві, звідки також виклав відео у соціальну мережу. "Коли мене питали раніше, навіщо я пішов у політику, я казав, що моя мета - привести туди правильних людей. Один із таких правильних людей стоїть переді мною - це полковник Роман Костенко, герой оборони Миколаєва і один із найкращих та титулованих бійців цієї країни", - сказав співак у своєму зверненні.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Також Святослав Вакарчук їздив у Харків, який був зруйнований російськими окупантами. Він записав відеозвернення, стоячи на розбомбленій площі Свободи. "Зараз ми знаходимось у центрі українського Харкова на зруйнованій площі Свободи. Вони можуть кидати бомби на наші площі. Але вони ніколи не розбомблять наш дух і нашу свободу. Україна переможе! Ми обов'язково відстоїмо кожен сантиметр нашої землі. Росіяни заплатять за те, що прийшли на наші мирні землі вбивати наших людей. Слава Україні! Героям слава!" – заявив артист.

  • Святослав Вакарчук показав у Instagram чесне відео про події, які зараз відбуваються в Україні. У ролику можна побачити так званий "список ліквідованих Путіним загроз для Росії".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували