Лайм

Врятований з Бучі ведучий "Орла та Решки" вийшов на зв'язок і розповів про пережите

Режисер зміг перебратися у безпечне місце

Український режисер та ведучий шоу "Орел і Решка" Євген Синельников, якому вдалося вибратися з окупованої Бучі, вийшов на зв'язок та розповів про пережиті події. Близько двох тижнів він із родичами та 9-річним сином був у полоні у російських агресорів.


Переглянути цей допис до Instagram

Синельников Євген (@synelnykov_yevgen)

На своїй сторінці в Instagram Синельников опублікував два відеозвернення. "Друзі, привіт! Ми живі, все добре. Ми вирвалися завдяки зеленому коридору і зараз уже в безпеці. Але ці два тижні – це було справжнє пекло: авіація, артилерія, зустріч із ворогом в своїй домівці… Але я хочу сказати не про це. Ви всі добре знаєте, як я люблю нашу країну, як я багато подорожував... І коли я подорожував, я завжди казав своєму синові: "Дивись туди, дивись сюди! Як тут красиво, як круто!". Цього разу ми вперше в житті їхали зеленим коридором через Бучу і Гостомель, і я казав: "Заплющ очі, бо все це навіть для дорослої психіки бачити важко". Але знаєте що? Ось зараз ми проїхали через всю Україну, і я неймовірно вражений тим, як згуртувалися люди, як кожен підтримує один одного, як просто на трасі роздають гарячу їжу та одяг, - це те, завдяки чому ми переможемо... Вони воюють з Україною, але переможуть українці. Слава Україні!" – заявив ведучий.

У другому ролику режисер звернувся до росіян, які, незважаючи на всі страшні події, що відбуваються в Україні, продовжують слухняно мовчати і далі вірити своїй владі.


Переглянути цей допис до Instagram

Синельников Євген (@synelnykov_yevgen)

"А тепер російською, щоб у РФ мене зрозуміли. Ну що, росіяни? Починаєте вже розуміти, що Україна та Росія – не одна країна? Що росіяни та українці – не один народ? Тому що українці – це вільний народ. У нашому гімні співається: "За нашу свободу ми і душу, і тіло положим...". А ви... А ви - терпили, ви - раби однієї людини. Але якщо раніше вам за ваше рабство хоч би платили гарні гроші, то зараз і машини закінчаться, і гроші закінчаться, і якість життя закінчиться. А ви так і залишитеся рабами! А ми вистоїмо! Україна вистоїть і розквітне! Тільки ви вже цього не побачите, вас просто не випустять нікуди. Ласкаво просимо до Північної Кореї, тварюки!" – сказав Синельников громадянам РФ.

Фото: instagram.com/synelnykov_yevgen

Євген Синельников - український режисер, телеведучий, мандрівник, актор, один із ведучих шоу "Орел і Решка", співзасновник youtube-каналу "УкрЮтюбПроект". Відвідав понад 115 країн. Його колишня дружина Олена є співавторкою програми "Орел і решка", продюсеркою та генеральною директоркою продакшн-студії "Teen Spirit". Екс-подружжя разом виховуює сина.

  • Відомий український композитор Ігор Поклад, якому нещодавно виповнилося 80 років, застряг у підвалі у Ворзелі Київської області. Разом із ним знаходиться його дружина Світлана.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil