Лайм

Акторка Ребел Вілсон показала Путіну середній палець на церемонії BAFTA - відео

Редактори трансляції вирішили заблюрити жест зірки

Відома австралійська акторка Ребел Вілсон відкрито продемонструвала свою позицію щодо вторгнення РФ в Україну, яке розпочалося 24 лютого і триває досі. На церемонії вручення британської премії BAFTA знаменитість показала на камеру середній палець, адресувавши сміливий жест Володимиру Путіну.

Відповідне відео з'явилося на Youtube-каналі Yahoo Australia. "А цей жест для Путіна", - сказала Вілсон, показавши середній палець. Вона зробила це у той момент, коли оголошувала виступ британської співачки Емілії Джонс. Гості не залишилися байдужими до побаченого та відреагували на сміливий вчинок акторки гучними оваціями та сміхом.

На сторінці церемонії в Instagram організатори премії також розмістили цей фрагмент, написавши, що Вілсон "провела урок жестів". Проте редактори трансляції вирішили заблюрити жест зірки.

Виступив на підтримку України і голова премії Крішненду Маджумдар. "Ми солідарні з нашими колегами з Української кіноакадемії та сподіваємось на швидке відновлення миру. Ми дуже вдячні журналістам, які висвітлюють події в Україні. Наші думки разом із народом України", - сказав він.

Фото: youtube

Ребел Вілсон - австралійська акторка, стендап-комедіантка, сценаристка та продюсерка. Почала свою кар'єру з участі в австралійських комедійних шоу, потім дебютувала в США за участю у фільмі 2011 року "Подружки нареченої", після чого з'явилася в картинах "Весільний розгром" (2012), "Чого чекати, коли чекаєш дитину" (2012) та "Удар блискавки" (2012).

  • Британський актор, зірка "Шерлока" Бенедикт Камбербетч теж підтримав українців сміливим жестом – на сцені Santa Barbara International Film Festival він з'явився із прапором України та засудив напад країни-окупанта Росії на суверенну Україну.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували