Лайм

Моргенштерн випустив нову пісню та кліп про війну в Україні: Ми хочемо миру. Ми хочемо дружби

Співак виїхав із РФ ще у листопаді 2021 року

Російський репер Моргенштерн, який відомий своїми скандальними витівками та висловлюваннями, випустив нову композицію та кліп під назвою "12". У пісні він заговорив про вторгнення РФ в Україну, яке триває вже третій тиждень.

Кліп музикант опублікував на своєму Youtube-каналі. Він сидить у спорткарі жовтого кольору і співає про те, що "карати" стали вдвічі дорожчими, а "великі дядьки відправляють на бійню" - події, які зараз відбуваються в Росії.

Починається ролик зі звернення українського журналіста Дмитра Гордона до російських солдатів, а закінчується аудіоповідомленням від матері Владислава Палагіна – музиканта з Одеси, з яким співпрацює Моргенштерн. "Синулечко, ну, так, у нас тут, прямо в нас, уранці дах мало не знесло. Ми думали кудись тікати, а потім повернулися на місце. Мовчки сидимо, у льоху бомбосховища собі приготували. Так що, ну, котику, не хвилюйся", - каже жінка.

У новій композиції артист також згадує свого молодшого брата. Він уточнює, що йому виповнилося 12 років і "як добре, що він ріс не в Росії, його не вчили боятися".

Закінчується кліп такими словами: "Він українець. Я росіянин. Ми робимо музику разом. Для всього світу. Ми хочемо миру. Ми хочемо дружби". Незважаючи на те, що репер заговорив про напад РФ на незалежну Україну, він не сказав прямо про те, що це Путін розв'язав війну в Україні.

Фото: instagram.com/morgen_chterna

Відомо, що Алішер Моргенштерн залишив РФ ще у листопаді минулого року – до початку війни з Україною. Його від'їзд був пов'язаний із звинуваченнями у торгівлі наркотиками з боку голови Слідчого комітету РФ Олександра Бастрикіна. Спочатку музикант виїхав до Мінська, де у нього був запланований концерт, а потім з'ясувалося, що він перебуває в ОАЕ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Актор Михайло Кукуюк чесно відповів, що робитиме у разі отримання ще однієї повістки

Михайло Кукуюк не зміг долучитися до військової служби через проблеми зі здоров'ям - що робитиме актор, якщо отримає ще одну повістку

Ми чекали на тебе все життя: 37-річна Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою

Іванна Онуфрійчук народила сина у 37 років - ведуча показала малюка та себе у пологовому будинку - що відомо про її особисте життя

У Львові попрощалися з актором Богданом Козаком, який помер на 84-му році життя: фото

Богдан Козак помер 28 травня на 84-му році життя - прощання з актором відбулося в його рідному театрі у Львові - фото