Лайм

Макс Барських звернувся до Тіматі, Бузової та інших артистів країни-окупанта

Співак продовжує захищати інтереси своєї країни

Український виконавець Макс Барських, який нещодавно заявив, що не повертатиме росіянам гроші за скасовані в РФ концерти, записав нове відеозвернення. Артист звернувся до російських зірок, які підтримали вторгнення Росії до незалежної України.

На своїй сторінці у Instagram співак опублікував відповідний ролик. Він звернувся до репера Тіматі, з яким у нього стався гучний скандал. Російський артист відкрито погрожував Барських і заявив, що йому доведеться відповісти за його епітет "дірява" Росія. Сам же Максим дав сміливу відповідь на такі висловлювання. Він сказав, що Тіматі "нічого із себе не представляє без допомоги своїх папіків".


Переглянути цей допис до Instagram

Розповсюдження Max Barskih | Макс Барських (@max_barskih)

"Тіматі, знай, що дві твої дірки вже давно зайняті. Я не розумію, як ти знайшов час, щоб звільнити свій рот і пред'явити до мене якісь висловлювання, коли бачиш, як громадяни РФ вбивають людей, трощать міста. Краще сиди мовчки і йди рятуй свою напівбанкрутну компанію. І досить сипати свої погрози, ти нічого із себе не представляєш без допомоги своїх папіків", - сказав Барських.

Далі музикант звернувся до виконавиці Слави, яка образилася на нього за те, що він сказав правду про Росію: "Слава, ти лицемірка. Нещодавно співала мені оди кохання, а зараз відкрила рот і смердить. Якщо ти так пишаєшся тим, що робить Росія з Україною, то сідай на ведмедя і скачи в Сибір, бий у груди та кричи: "Росія-матінка". Тобі це підійде".

Фото: instagram.com/max_barskih

Також Барських звернувся до Яни Рудковської та Ольги Бузової, "патріоток Росії", які швидко зібрали валізи та втекли з країни-окупанта, а в соціальних мережах продовжують і надалі "всією душею" підтримувати свою батьківщину. Артист подякував Instagram за те, що "позбавив нас від присутності Бузової та її нескінченного потоку непотрібної нікому інформації".

"Я хочу подякувати кожному російському артисту, який виступив на підтримку України. Дякую вам величезне! Це дуже важливо для України та українського народу. І ми сміливо можемо назвати вас братами. А всі мовчазні – удачі вам та успіхів!" - резюмував Барських.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil