Лайм

Барських відмовився повертати росіянам гроші за скасовані концерти – вони підуть на допомогу Україні

Співак зробив сміливу заяву

Український виконавець Макс Барських відмовився повертати росіянам гроші за скасовані концерти в РФ. Артист сказав, що виручені кошти підуть на гуманітарну допомогу Україні, яка вже 15-й день бореться із російськими окупантами.

Таку заяву Барських зробив після того, як у мережі користувачі почали цікавитись: "А гроші за квитки повернуть?" У відповідь співак написав: "Х*й! Вони йдуть на гуманітарну допомогу Україні!".

Фото: Telegram

Раніше знаменитість у своїх публікаціях у Instagram звертався до фанатів із Росії та Білорусі та закликав їх зупинити війну. Через це на нього обрушилася хвиля критики, але Барських швидко дав відсіч: "ОКРЕМІ РОСІЯНІ, не розводьте понос! Відписалися, і вийшли з чату! Що вас змушує до мене на сторінку заходити? Правда, яка очі коле? Я давав, даю і буду давати концерти по всьому світу для людей зі східної Європи! Хто вам сказав, що Росія мене витягла? Це вам пощастило, що я туди заїжджав. Слава Богу, що звільнився час від відвідування ваших міст! Тим більше у вас уже не буде грошей ходити на концерти! Та й не маю бажання співати дурним людям, просякнутим ненавистю до України! Виявляється, у вас немає нічого людського, щоб хоча б співчувати людям, яких щодня вбивають ваші солдати! Пишайтеся! Сидіть і чекайте, поки ваших рідних буде відправляти в Україну на смерть ваш президент".

Фото: instagram.com/max_barskih

"Мої висловлювання не стосуються росіян, які бачать і переживають. Ви виявилися заручниками, і я вас розумію. Але бездіяльність нічого не вирішить. Хоча б допоможіть дурним співгромадянам побачити правдиву картину того, що відбувається, і втихомирити свій запал!" - також додав він.

Крім того, артист нещодавно презентував нову пісню українською мовою, яку присвятив українському народу та перемозі, до якої залишилося зовсім трохи.

"Місто в огні,

Серце болить,

Втомлює бій

І ворог не спить

Кулі летять поки падає сніг

І ворог лежить, мовчить

Ночі без сну, нам не холодно

Чекає сім’я на околицях,

Разом ми всі переможемо,

Це наша рідна земля

Хай буде весна,

Поки ми стоїмо до кінця,

І нас не зламає війна,

Наша віра єднає серця,

Україна навіки жива.

Україна це наша земля

Україна єднає серця".

  • Бенедикт Камбербетч з'явився на сцені Santa Barbara International Film Festival із прапором України. Актор підтримав український народ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria