Лайм

Україна візьме участь у "Євробаченні-2022": як це буде

KALUSH Orchestra хочуть представити країну всупереч війні

Незважаючи на війну України проти російських окупантів, група KALUSH Orchestra братиме участь у "Євробаченні-2022". Про те, як виступатимуть українські музиканти, у Facebook розповіли організатори конкурсу.

"Наша сильна і неймовірна держава таки візьме участь у "Євробаченні-2022", - йдеться на сторінці Eurovision Ukraine. - Незважаючи на бойові дії, гурт KALUSH Orchestra запише свій виступ у безпечному місці. Його відправлять організаторам конкурсу".

Фото: https://www.facebook.com/eurovision.ukraina

Також є шанс, що колектив зможе виступити в італійському Турині наживо: "У разі нашої перемоги над окупантами до травня наша делегація вирушить до Італії та заспіває наживо на всю Європу!"

Раніше організатор конкурсу "UA: Суспільне" заявив, що Україна готується до участі у "Євробаченні" року.

"Для групи KALUSH Orchestra "Євробачення" дуже важливе. У той же час гурт зосереджений на ситуації в нашій країні. Вони стали активнішими, зголосилися добровольцями, записалися в територіальну оборону, закликали всіх допомагати Україні та просили всіх говорити про війну та просити [наших союзників] закрити небо над нашою країною, щоб російські бомби більше не вбивали людей", - йдеться у повідомленні в Instagram.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Євробачення (@suspilne.eurovision)

  • Тим часом Сергій Бабкін змінив текст пісні "Я солдат", щоб підняти бойовий дух українців. Тепер хіт отримав нове життя та сенс.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля