Лайм

Лобода показала український паспорт: У мене одне громадянство. Було, є і буде

Співачка відповіла на численні чутки

Українська співачка Світлана Лобода, яка останні чотири роки жила в РФ, вирішила показати своїм шанувальникам український паспорт. У підписі до фото вона зазначила, що має лише одне громадянство – українське.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці артистки у Instagram. Днями в мережі заговорили, що Світлана Лобода нібито відмовилася від українського громадянства. У відповідь на подібні заяви вона вирішила дати чітку відповідь: "У мене одне громадянство. Було, є і буде. І воно українське".

Фото: instagram.com/lobodaofficial

"Не було часу відповідати на будь-які дурниці… Кожен обирає свій шлях – одні сіють цькування та агресію, інші прагнуть бути корисними та потрібними. Я вибираю другий. За 21 день ми зуміли вивезти понад 90 сімей, серед них діти, бабусі, мами. Розселили і допомогли з продовольством на найближчі тижні. Цілодобово вирішуємо проблеми з документами. Доставляємо гуманітарну допомогу скрізь, де є доступ. Я роблю все, що в моїх силах, щоб допомагати кожну хвилину, кожній людині, яку ще можна врятувати. І я робитиму це, поки що вистачить моїх сил! Дякую людям, які поруч зі мною - виявилося, що я живу серед Справжніх Героїв!" - також написала співачка у своєму зверненні.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Нагадаємо, виконавиця порушила мовчання лише на п'ятий день після вторгнення Росії до незалежної України. Вона виклала ролик, у якому зі сльозами на очах попросила зупинити війну. При цьому артистка не стала називати речі своїми іменами і не сказала жодного слова про країну-агресора РФ.

  • Ані Лорак, яка теж уже багато років живе та будує кар'єру в Росії, закликала зупинити війну. У своєму Instagram вона опублікувала пост, у якому заявила, що вона українка та її близькі перебувають під обстрілами в Україні. Знаменитість також зазначила, що вважає цю війну "безглуздою і нікому не потрібною" і додала, що її "серце зараз з кожним із тих, хто страждає від цього жаху".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита