Лайм

Лобода зі сльозами на очах звернулася до фанатів із Росії: Це глобальна катастрофа для світу

Артистка останні чотири роки жила у РФ

Українська співачка Світлана Лобода, яка будує кар'єру у Росії, зі сльозами на очах звернулася до своїх російських шанувальників. Вона закликала їх зупинити війну в Україні. Вже п'ятий день країна-окупант Росія продовжує руйнувати українські міста та селища, мирні жителі змушені ховатися у підвалах, є загиблі та поранені.

Артистка записала відеозвернення, яке опублікувала у своєму блозі в Instagram. "Я українська співачка Світлана Лобода. Останні чотири роки я жила в Росії, працювала в Росії, Україні та по всьому світу. Зараз живу в Європі. Останні п'ять днів – найгірше, що сталося зі мною, з моїми рідними, з моїми друзями. Я не можу себе зібрати, я не розумію, що робити. Я хочу сказати, що в моїй Україні відбувається повномасштабна війна. Людей вбивають, люди ховаються у підвалах, їм нема чого їсти, з ними поруч маленькі діти. Багато хто намагається втекти під кулями, під ракетами", - сказала заплакана Лобода.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень LOBODA (@lobodaofficial)

"У мене в Києві моя сім'я: тато, сестра, брати, тітки, дядьки, бабусі та дідусі. Вони всі ховаються в гаражах, підвалах, метро, тому що вивезти ми їх поки що не можемо – це дуже небезпечно. Я дуже прошу тих, хто може зупинити цей жах: ми всі маленькі люди, ми нічого не можемо, але є люди, які вершять долі і які можуть зробити так, щоб все це пекло закінчилося. Це глобальна катастрофа для всього світу. Наше життя на волосині. Життя всіх нас на волосині. А Україна з кожною секундою втрачає і втрачає людей. Ми ж всі хочемо миру, ми ж всі люди на планеті хочемо миру. Серед моїх підписників 10 мільйонів росіян. Я вас дуже прошу, я благаю вас: давайте всі зупинимося!" – заявила артистка.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень LOBODA (@lobodaofficial)

Вже п'ятий день триває війна України проти фашистсько-путлерівських військ РФ, до яких приєдналася Білорусь. Ворожі колони атакують Київ, Харків, Чернігів та Суми, а сили ЗСУ знищують ці групи одну за одною. Але ситуація залишається важкою, оскільки окупанти завдають ракетні удари, а також обстрілюють міста з артилерії. У боях ворог зазнає величезних втрат як у техніці, так і в живій силі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також