Лайм

Тепер не разом: Дорофєєва та Дантес оголосили про розлучення

Пара випустила спільну заяву

На тлі війни в Україні люди продовжують будувати особисте життя, і знаменитості – не виняток. Подружня пара артистів Надя Дорофєєва та Володимир Дантес оголосили про розлучення після 11 років стосунків.

Спільна заява Дорофєєвої та Дантеса з'явилася у Instagram 18 березня. Обидва визнали, що для розлучення "ніколи не буде правильного часу".

Фото: https://www.instagram.com/nadyadorofeeva/

"Ця історія почалася 5 серпня 2011 року в поїзді. Дві юні людини, у яких все ще попереду, зустрілися і полюбили одна одну з першої секунди. До початку лютого 2022 року вони дуже багато досягли. Стали найкрасивішою парою шоу-бізнесу, їхні стосунки стали прикладом для багатьох, - йдеться в публікації. - Ця пара стала найріднішими людьми одне одному і це найближчі друзі. Такими вони і залишаються. Єдине.. вони просто тепер не разом".

Виконавці висловили надію, що новина про їхній розрив трохи розбавить стрічку новин.

Фото: https://www.instagram.com/vladimirdantes/

"Багато хто скаже: "Ні! Ми не хочемо цього!" На що ми відповімо: "Ну чого ви повісили носа? Ми ж не ваші іграшки. Ми не зникаємо з життя один одного", - написали артисти. - Ми нескінченно дуже любимо одне одного, але тепер по-іншому. Неможливо передати словами, що ми відчуваємо. Ми виросли разом і стали тим ким є, підставляючи плече допомоги у найважчі моменти. Ми молоді, талановиті, красиві та вільні. Кожен у своїй свободі. Ніколи не буде відповідного часу сказати про це, тому ми говоримо зараз. Можливо це зможе якось вас відволікти і розбавить стрічку новин. PS. Дантесиків і Додошат не чекайте" .

Надя Дорофєєва – українська співачка родом із Сімферополя. Володимир Дантес народився у Харкові. Пара одружилася у 2015 році.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита