Лайм

Нехай Коля Лукашенко воює: Оля Полякова емоційно звернулася до білорусів

Артистка закликала матерів та дружин врятувати своїх чоловіків

Українська співачка Оля Полякова звернулася до білорусів та закликала їх відмовитися воювати в Україні. Відповідне відеозвернення вона виклала у своєму профілі в Instagram.

"Я в черговий раз хочу записати відео, щоб попередити біду. Упродовж найближчих двох днів Республіка Білорусь вступить у війну з Україною. Рішення прийняте керівництвом Білорусі. Лукашенко прийняв рішення, незважаючи на супротив жителів, простих білорусів. Народ кидають у криваву бійню! Адже Україна показала, що знищуватиме всіх, хто прийде на нашу землю. Білорусів ніхто не пошкодує! Вони ніде не воювали, не мають ні бойового досвіду, ні зрозумілих причин взагалі для цієї війни! Білоруський народ стане гарматним м’ясом в Україні", - сказала Полякова.

Переглянути цей допис до Instagram

Оля Полякова (@polyakovamusic)

Виконавиця наголосила, що якщо комусь і потрібна ця війна, то нехай Лукашенко відправляє воювати свого сина – Миколу. Вона додала, що той "насолоджується життям та величезними вкраденими грошима", поки білоруси змушені йти воювати і гинути.

"Такого сценарію не можна допустити! Чому білоруси повинні розплачуватися за дії Путіна та Лукашенка? Цих старіючих вурдалаків, які хочуть кинути у м’ясорубку війни молодих і сильних. Це не ваша війна. Усі білоруські солдати мають відмовитись воювати в Україні! Нехай Коля Лукашенко воює, нехай воює його син! Чому він має насолоджуватися життям, величезними накраденими грошима, а ви маєте йти воювати і гинути? За що, за кого, білоруси?" – поцікавилася знаменитість.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Білоруські матері та дружини! Ви повинні врятувати своїх чоловіків! Не відправляйте їх на війну: виходьте на акції протесту, пишіть у соціальних мережах, говоріть знайомим, робіть що завгодно,щоб білоруських чоловіків не вбили на нашій землі. Білоруси ніколи не були окупантами! Не ставайте ними і тепер", - підсумувала Полякова.

  • Тим часом Зеленський подякував Мілі Куніс із чоловіком за збір грошей для українців. Пара голлівудських акторів за два тижні зібрала 35 мільйонів доларів.
  • У Росії створили список "ворогів та зрадників", які відкрито виступають проти окупації України. Українців "патріоти" країни-агресора охрестили ворогами, а своїх громадян - зрадниками. Одним із ворогів Росії виявився український телеведучий та мандрівник Дмитро Комаров.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil