Лайм

Почесне звання "Ворог Росії": Дмитро Комаров потрапив до списку неугодних країни-окупанта

Ведучий висміяв тотальну цензуру

У Росії створили список "ворогів та зрадників", які відкрито виступають проти окупації України. Українців "патріоти" країни-агресора охрестили ворогами, а своїх громадян - зрадникам. Одним із ворогів Росії виявився український телеведучий та мандрівник Дмитро Комаров.

Свій новий статус ведучий "Миру навиворіт" висміяв у соцмережах.

Фото: https://www.facebook.com/1plus1.DmitroKomarov

"Приймаю вітання! Почесне звання "Ворог Росії" від Комітету захисту національних інтересів. Значить, я живу чесно і мені не соромно дивитися людям в очі. Та й компашка нас, "ворогів і зрадників РФ", цікава зібралася. Макаревич, Кличко, Гребєнщиков, Навальний та інші, - написав Комаров. - У будь-яких обставинах дуже просто визначити, яка зі сторін бреше. Та, що вводить тотальну цензуру, забороняє відкривати роти, знищує незалежні ЗМІ. Вводить списки неугодних. Я мріяв поїхати в Північну Корею. Встигнути побачити минуле в теперішньому. Але це тепер неактуально. Північна Корея у світлі сьогоднішніх подій скоро здасться просунутою країною".

У списку ворогів серед інших опинилися Володимир Кличко та Маша Єфросиніна. Українська телеведуча теж зраділа новому званню. "От і день минув недаремно... Слава Україні!" - написала вона в Instagram.

Фото: https://www.instagram.com/mashaefrosinina/

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil