Лайм

Для тих, хто залишив домівки: MELOVIN заспівав гімн України на вокзалі у Львові

Артист влаштував мініконцерт

Український виконавець MELOVIN (справжнє ім'я - Костянтин Бочаров) підтримує українців у цей непростий час своєю творчістю, як і багато інших артистів. Так, він виконав гімн України на залізничному вокзалі Львова, щоб підбадьорити всіх присутніх і довести, що опускати руки точно не слід.

Відповідне відео артист опублікував у своєму блозі в Instagram. Він заспівав не тільки для фанів, а й для вимушених переселенців, які знайшли прихисток у Львові.

"Сьогодні у Львові заспівали на центральному ЖД вокзалі, на підтримку всіх хто вимушений був тікати від обстрілів, залишати свої домівки від "рузькіх асвабадітєлєй". Ми з Вами! Ми з командою робимо все можливе аби допомогти всім хто цього так потребує! "Музики зараз так не вистачає…" - сказала мені жіночка досить похилого віку зі сльозами на очах, сумних… Але сповнених віри! Надихайте одне одного! Слава Україні та ЗСУ! Разом до Перемоги!" - написав співак під публікацією.

Фото: instagram.com/melovin_official

MELOVIN використовує свою публічність, щоб у цей складний час бути максимально корисним для інших. "Всі наші пабліки великі плюс наш офіційний фан-паблік ми перейменували та переробили на координаційні центри, де ми допомагаємо сім'ям, жінкам з дітьми, щоб їх якось перевезти з більш небезпечних міст України, де зараз триває запекла боротьба. Збираємо гроші на закупівлю обмундирування для наших військових ЗСУ, бо це конче потрібно. Люди у нас справді дуже об'єднуються, у мене завжди мурахи від того, як люди хочуть допомогти, бо зараз на лінії фронту кожна сім'я. Кожен українець, який розуміє, що він у безпеці. Бо він зараз у безпеці, і ніхто не знає, що може статися завтра. У мене є двоє людей, яких я втратив під час війни. Мені хочеться зробити все, що можу. Війна – це не лише тримати зброю в руках, це не лише передова. Це інформаційна війна, в якій ми зараз ведемо боротьбу в соцмережах і поширюємо правдиві факти. Не лише для українців, а й навіть для росіян, до яких достукатися просто неможливо. Але ми це намагаємось зробити", - сказав артист в інтерв'ю "Зірковому шляху".

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля