Лайм

Анатолій Анатоліч вивіз сім'ю до Франції та розповів, як французи ставляться до українців

Ведучий вирішив не залишатися в Україні під час війни

Через вторгнення Росії в Україну Анатолій Анатоліч, як і мільйони українців, був змушений залишити свій рідний дім. Перші три дні ведучий із сім'єю провів у столиці, потім їм дали притулок у невеликому селі на Київщині, а нещодавно сімейство тимчасово перебралося до Франції.

Дочки шоумена навчаються у французькій школі, і керівництво іншого навчального закладу запропонувало дівчаткам певний період навчатись у них. "Ми зважили "за" та "проти" і вирішили, що так, ми поїдемо", - розповідає батько трьох дітей в Instagram.

Анатолій Анатоліч із сім'єю Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"Ми загрузилися у дві машини: три бабусі, троє дітей, Юла, Віка... Тобто всього нас було дев'ятеро, з них я - єдиний чоловік. І вирушили. Ми проїхали Молдову, Румунію, Угорщину, Італію і приїхали сюди до Франції", - ділиться телеведучий.

Анатолій Анатоліч зазначив, що ставлення французів до українців є неймовірним.

"Французи дуже сильно допомагають. Ми приїхали до маленького містечка, нас поселили безкоштовно. Сім'я французів (він - скульптор, вона - анестезіолог) збиралася робити в будинку ремонт і коли дізналися, що потрібна допомога українцям, вирішили приймати їх у себе. Тут не було нічого, просто голі стіни. Вони зібрали якісь меблі, коли ми приїхали на нас чекала їжа, одяг, який принесли сусіди", - ділиться шоумен.

Анатолій Анатоліч із дружиною Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Незважаючи на те, що сім'я ведучого перебуває у Франції лише кілька днів, Аліса та Лоліта (дочки Анатолія Анатоліча та Юли) вже пішли до школи, де теж отримують підтримку від однолітків.

Пізніше інтерв'юер пообіцяв зробити окремий допис, в якому докладніше розповість про підтримку французів та сім'ю, яка їх прихистила.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анатолій Анатоліч (@anatoliyanatolich)

Новини партнерів

Читайте також

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

Олег Кензов з Мішею Марвіним та зірками-путіністами виступив на російському заході у Німеччині - артист виконував російськомовні пісні

Як позбутися попелиці в саду і на городі: допоможуть натуральні засоби

Попелиця харчується молодими соковитими рослинами. Як позбутися шкідника - читайте в матеріалі