Лайм

Анатолій Анатоліч показав милі фото із сином - малюкові виповнилося півроку

У хлопчика дуже незвичайне ім'я

Український телеведучий Анатолій Анатоліч зворушив шанувальників сімейними фото. Він позував із маленьким сином Нілом, якому 20 січня виповнилося вже півроку.

Відповідний кадр знаменитість опублікував у своєму блозі в Instagram. Він тримав дитину на руках і поцілував її. "Нілу 6 місяців. Як чудово, що він у нас є. Святкуватимемо", - написав щасливий батько.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Також Анатоліч поділився й іншим зворушливим знімком. "А це ми вже зустрічаємо захід сонця в іншій частині Флориди. Місце, звідки стартували всі космічні місії США", - пояснив телеведучий.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Фанати засипали Анатоліча привітаннями, а також побажали малюкові довгого, здорового та щасливого життя. "Вітаю! Нехай буде здоровенький", "Вітаємо богатиря!", "Щастя і здоров'я вашому зайчику", "Нехай росте здоровим і щасливим! Ви класні", "Ніл такий завжди спокійний і красивий. Нехай все його життя буде наповнене тільки радісними та щасливими моментами", "Який він солодкий", "Так швидко летить час", - написали користувачі мережі.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Анатолій Анатоліч під час народження Ніла був поруч із дружиною Юлією, і про своє рішення він не пожалкував: "Я вперше був присутній на пологах, і це неймовірно складно, чудово, важко, фантастично і ще купа інших епітетів. Юла, ти така сильна! Я підозрював, але тепер знаю точно. Спасибі партнерським пологам. Люди, які провели цей день з нами, лікарі з неймовірною витримкою та добротою. Я б панікував, але мені не дали такої можливості", - поділився своїми враженнями багатодітний батько.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч одружений із Юлією Бойко. У 2011 році у подружжя народилася донька Аліса, її хрещеною мамою стала співачка Світлана Лобода, а хрещеним батьком – автор "Студії Квартал-95" Вадим Переверзєв. 28 березня 2013 року народилася друга дочка - Лоліта. У липні 2021 року у пари народилася третя дитина. Хрещеним батьком малюка став хореограф Влад Яма, а хрещеною мамою – подруга Анатолія та його дружини Юли Ірина Федорцова.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil