Лайм

Заїдаю стрес: Анна Неплях показала, як змінилася з початку війни

Модель радить жінкам не звинувачувати себе за зайвий з'їдений шматочок

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях змушена була виїхати до Європи після нападу країни-окупанта РФ на Україну. У Франції вона не сидить без діла, а намагається донести людям правду про події, які сьогодні відбуваються в нашій країні. Проте, навіть перебуваючи в Парижі, дівчина переживає сильний стрес, який, як вона зізналася, почала заїдати.

У своєму Instagram модель вирішила поспілкуватися з підписниками і почала відповідати на запитання, що їх цікавлять. Коли ж мова зайшла про переїдання в період війни, Неплях не стала приховувати правду: "Я з вами! Навіть не знаю, скільки у мене +. Цей стрес я весь час заїдаю, а в мене таке бажання пов'язане з відсутністю безпеки, від того мозок посилає імпульс, що потрібно запасатися жирком і вберегти себе", - написала вона і прикріпила фото, на якому показала свою фігуру.

Фото: instagram.com/neplyah

Крім того, Анна зазначила, що у неї з'явилося більше сивого волосся. "На моїй голові поки що було виявлено +6 нових сивих волосинок. Було дві зрадниці, тепер вісім. І так, я обрізала волосся, тому що воно просто омертвіло", - заявила вона.

Фото: instagram.com/neplyah

При цьому Неплях рекомендує жінкам не звинувачувати себе за зайвий з'їдений шматочок, а берегти себе. Адже, незважаючи ні на що, життя продовжується. "Нам, дівчаткам, потрібно навчитися тимчасово прийняти ситуацію і становище і, як би там не було, берегти себе і дбати про себе, нам ще найсильнішу націю народжувати", - підсумувала модель.

Фото: instagram.com/neplyah

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа