Лайм

У мами відмовили ноги, пропала мова: Євгенія Власова розповіла про пережите з початку війни

Знаменитість залишилася в Україні із сім'єю

Українська співачка Євгенія Власова розповіла, що в період війни вирішила бути поруч із найближчими людьми – дочкою, мамою та братом. Вона зізналася, що на другий день вторгнення РФ в Україну у мами відмовили ноги і вона втратила мову, тому тричі приїжджали лікарі.

"Приїхали мій брат і мама. Ми вирішили бути разом. Перші 2 дні ми провели в підземному гаражі в холоді та сутінках. На другий день у моєї мами відмовили ноги, зникла мова, ми думали, що це інсульт. Тричі приїжджали лікарі, відкачували її та говорили, що інсульту немає. Після чого ми прийняли рішення бути вдома. Удома було трохи легше, але так само страшно", - написала артистка у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/eygeniavlasova

Власова також поділилася, що допомогло її мамі прийти до тями: "Я попросила всіх членів сім'ї стежити за своїм здоров'ям: сон (на скільки можливо), овочі, фрукти, менше солодкого, питний режим, зарядка, свіже повітря, коли відбій повітряної тривоги, динамічна релаксація, медитації. Хоча хотілося скрутитися калачиком і їсти одні снікерси. Було дуже страшно йти до магазину, але я розуміла, що мені потрібно купити правильні продукти, щоби зберегти здоров'я сім'ї".

Виконавиця заявила, що найскладніше для неї зараз, - "бути острівцем адекватності та спокою для своєї дитини". "Найстрашніше - бачити страх в очах своєї дитини, чути, як б'ється її серце і розуміти, що зараз вона беззахисна. Ти ніби не здатна більше дати їй найголовніше: віру в хороше, добре, у мир, стабільність, радість", – зізналася Євгенія.

Фото: instagram.com/eygeniavlasova

Але, незважаючи ні на що, знаменитість подякувала всьому українському народу за неймовірну відвагу та вміння не здаватися за жодних обставин. Співачка наголосила, що вірить у перемогу нашої країни, зазначивши, що її залишилося чекати зовсім трошки.

  • Тим часом Данилко назвав різницю між українцями та росіянами. Виконавець висловив свою думку.
  • Акунін висловився проти диктатора Путіна. Російський письменник відкрито підтримує Україну.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину