Лайм

Вілл Сміт ударив ведучого Кріса Рока на церемонії вручення "Оскара"

Комік грубо пожартував про дружину актора

Під час церемонії нагородження премії "Оскар-2022" Вілл Сміт вийшов на сцену та вдарив ведучого Кріса Рока. Актор зробив це після того, як комік невдало пожартував про його дружину, пише NY Times.

Рок сказав, що дружина Сміта, актриса Джада Пінкетт-Сміт, знімалася у фільмі "Солдат Джейн". Це було натяком на її коротко острижене волосся. Пінкет-Сміт змушена була зробити таку зачіску через алопецію - випадіння волосся.

Фото: Getty Images

Сміт почав кричати і лаятися на Кріса Рока, який змінився в обличчі і сказав, що це був жарт. Після цього Сміт схопився зі свого місця, піднявся на сцену і вдарив Рока по обличчю.

Трансляції телепередачі без цензури поза США показали, що після удару Рок, намагаючись зберегти легкий настрій, визнав, що Сміт добряче його вдарив. Повернувшись на своє місце, Сміт сказав Року: "Тримай ім'я моєї дружини подалі від свого довбаного рота!"

Фото: Getty Images

Вражений Рок сказав: "Це була найбільша ніч в історії телебачення", а потім перейшов до присудження "Оскара" за повнометражний документальний фільм "Літо соулу".

Незабаром після того, коли Сміт отримав "Оскар" за кращу чоловічу роль, він висловив емоційну промову, в якій сказав: "Я хочу вибачитись перед Академією. Я хочу вибачитись перед усіма моїми колегами-номінантами. Сподіваюся, Академія запросить мене повернутися" .

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації